Η Καμάλα Χάρις έχει την “υποστήριξη” του Ισραήλ από τον σύζυγό της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι περισσότεροι ασχολούνται με την προσωπικότητα της υποψηφίου των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, Καμάλα Χάρις.

Υπάρχει όμως και ο σύζυγός της, ο Ντάγκλας Έμχοφ.

Ο επίδοξος πρώτος κύριος στην ιστορία των ΗΠΑ έχει δύο κόρες από έναν άλλο γάμο.

 Όχι μόνο η 59χρονη Καμάλα Χάρις θα έγραφε ιστορία, αλλά και ο σύζυγός της Ντάγκλας Έμχοφ, στην περίπτωση της κατάκτησης του Λευκού Οίκου.

Όπως δημοσιεύει η mediafax, ο δικηγόρος στο Χόλιγουντ μέχρι που χρειάστηκε να ακολουθήσει τη γυναίκα του στην Ουάσιγκτον, ο Έμχοφ μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2021 στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

 Μεταξύ 2020 και 2021, ενώ η Αμερική αντιμετώπιζε ακόμα την πανδημία του Covid, επισκέφτηκε 31 πολιτείες σε ένα χρόνο, ακούγοντας τις φωνές των ψηφοφόρων και καταπολεμώντας την παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια.

«Με το να σπουδάσω δικηγόρος, έμαθα τη σημασία του να ακούω, να προσπαθώ να κατανοήσω ανθρώπους και προβλήματα», σχολίασε ο 60χρονος Έμχοφ, 60 ετών.

Τον Οκτώβριο του 2013, ο Ντάγκλας, με καταγωγή από το Μπρούκλιν, γνώρισε την Καμάλα σε μια συνάντηση που διοργάνωσε ένας φίλος.

Ένα χρόνο αργότερα, τον Μάρτιο του 2014, ο Έμχοφ (ο οποίος έχει τις κόρες Cole και Ella από τον πρώτο του γάμο) ζήτησε από την Καμάλα να τον παντρευτεί, χαρίζοντας της ένα πλατινένιο και διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων.

 Τον Αύγουστο, ο γάμος έγινε στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Η Καμάλα έσπασε ένα ποτήρι, σύμφωνα με την παράδοση της εβραϊκής πίστης του Ντάγκλας, ενώ της τοποθέτησε μια γιρλάντα με λουλούδια στο λαιμό, φόρο τιμής στην ινδική καταγωγή της συζύγου του, από τη μητέρα της.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ