Κάσος: Ο Μητσοτάκης οδηγεί την Ελλάδα σε εθνικό ακρωτηριασμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τουρκία στην Κάσο και Κάρπαθο αμφισβητεί, (α) την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, (β) το δικαίωμα των νησιών🇬🇷 να έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, (γ) και στην ουσία την ύπαρξη της Ελλάδας ως χώρα.

Εξωφρενικό αυτό που ακούγεται από εφιαλτικούς και αφελείς κομματικούς, αλλά και ενορχηστρωμένο – που στην ουσία συμπαρίστανται στον Τουρκικό ολοκληρωτισμό και την «Mavi Vatan» – ότι με αυτή την τακτική η Ελλάδα επιβάλει τετελεσμένα στο «μαλακό υπογάστριο» της Τουρκίας. Είναι οι ίδιοι που σκόπιμα παραπλανούν και κατηγορούν την ΚΔ🇨🇾 ότι είναι κατά της πόντισης του συγκεκριμένου καλωδίου.

Εξωφρενική και η σχετική επί των Ελληνοτουρκικών🇬🇷🇨🇾🇹🇷 τακτική και πολιτική της Αθήνας,

1. Υποστηρίζει στον ΟΑΣΕ, και αυτό είναι ένα από πολλά παραδείγματα, Τούρκο φανατικό υποστηρικτή της «Mavi Vatan».

2. Η μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου που είχε ως σκοπό η Ελλάδα να μην έχει θαλάσσια σύνορα με την Κύπρο, με την μερική «δικαιολογία» την εξουδετέρωση του Τουρκολιβυκού Συμφώνου, που στην ουσία είναι ξεπούλημα εθνικής κυριαρχίας – κανένας από τους επίσημους ιθύνοντες δεν απάντησε γιατί δεν προχώρησε η Ελλάδα ακόμη σε οριοθέτηση της ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου. Τα της δε Χάγης, είναι καταστροφικά, κάτι και που θιασώτες της το «παραδέχτηκαν».

3. Κάθε φορά που η του Ερντογάν Τουρκία οδηγείται σε απομόνωση από την Δύση, η Αθήνα πρώτη απ’ όλους ωσάν φερέφωνο της Τουρκίας τρέχει να της κάνει πλάτες.

Ιδού τα αποτελέσματα!

Και όλα αυτά, όταν στην κατεχόμενη Κύπρο ο Τούρκος παρελαύνει με 50 και βάλε πλοία του Τουρκικού πολεμικού του στόλου.

Ο απόλυτος εθνικός εξευτελισμός Πρωθυπουργέ @kmitsotakis! Η απόλυτη επίσης αποτυχία της πολιτικής του Ελληνοτουρκικού Συμφώνου «Φιλίας».

Στην ημικατεχόμενη Κύπρο ακούμε από επίσημα χείλη, Πρόεδρε @Christodulides, ακόμα και την επομένη της επετείου της εισβολής και την παρέλαση της Τουρκιάς στα κατεχόμενα, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι πανέτοιμη για παραχώρηση και άλλων ΜΟΕ χωρίς το παραμικρό αντίκρυσμα.

Η Τουρκία, κ.κ. Πρωθυπουργέ και Πρόεδρε, καταλαβαίνει μόνο την δύναμη της ισχύος. Εκεί, με σοφία, πρέπει να εστιάσουμε την τακτική και πολιτική μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ