Νέα Ίμια στην Κάσο, νέος Σημίτης ο Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση του, για λογαριασμό της Ελλάδας, Ιταλικού ερευνητικού σκάφους, μόλις έφτασε στην Κάσο.

Το είπε το πλέον υπεύθυνο πρόσωπο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τώρα το πώς συνέπεσε η ολοκλήρωση των ερευνών του Ιταλικού σκάφους με την άφιξη του Τουρκικού στόλου στην περιοχή, δεν το είπε.

Ίσως να μην ρωτήθηκε.

Νικήσαμε. Καταργήσαμε το παράνομο Τουρκολιβυκό σύμφωνο στα χωρικά μας ύδατα….φεύγοντας.

  1. Για την καταντια της χωρας δεν φταιει κανενας πολιτικος, αυτα τους κοβει , αυτα κανουν .Το προβλημα μας ειναι ο Λαος, που ειναι ανισορροπος , μαγκια , φυγουρα , και οτι αρπαξει ο κολος .Υπαρχουν και σοβαροι, αλλα ειναι λιγοι .

  2. Συμφωνώ με τον Άκη φταίμε όλοι μας δεν υπάρχει εθνική συνείδηση. Στις δημοσκοπήσεις τά εθνικά θέματα είναι στο τέλος μι 5,5%. Πρώτα είναι η μάσα και η Χάψα καλό τηλέφωνο αμάξι για βόλτα.
    Εκδρομές εξωτερικό για ψώνια.
    Η Τουρκία έπρεπε να την είχαμε διάλυση όταν ήταν 30 εκατομμύρια και όχι 90 που είναι τώρα.Τοτε είχαμε υπεροχή στα οπλικά συστήματα. Και ήμασταν η πλειοψηφία Έλληνες τώρα με τόσους μουσουλμάνους θα μας χτυπήσουν από μέσα. Πάρτε το χαμπάρι ήμαστε Τουρκική κατοχή. Ούτε τα θαλάσσια πάρκα για τις χελώνες και τά υπόλοιπα θηλαστικά δεν μας άφησαν να κάνουμε, που στις Κυκλάδες. Σε λίγο καιρό για να ταξιδέψεις με βαπόρια τις μπλου σταρ θα θέλουμε άδεια από τη Σμύρνη, κατά τα άλλα καμαρώνει ο πρωθυπουργός και μαζί και εμείς όλοι. Αλλά ασχολούμαστε όλοι με αιφον κινητά τηλέφωνα. Και εφρέτο καφεδάκι. Το κακό είναι ότι φεύγουν από τα πολεμικά πλοία το προσωπικο με παραιτήσεις. Έχουμε γερασμένα πλοία ξεμένουν και από πληρώματα. Ο θεός να μας προστατεύσει αλλά και αυτό δύσκολο με τους άθεους που έχουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ