Τρέμουν τους συγγενείς των θυμάτων στα Τεμπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη απρέπεια από τη Σακελλαροπούλου – Φοβήθηκε την Καρυστιανού και τους άλλους «θορυβώδεις» συγγενείς; – Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρότι σωστά κάλεσε στη σημερινή δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι και πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, «ξέχασε» τους χαροκαμένους του σιδηροδρομικού δυστυχήματος – Έστειλε πρόσκληση μόνο στην οικογένεια της αγνοούμενης Εριέττας.

IMG 2100

Τρέμουν τους συγγενείς των θυμάτων στα Τεμπη
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε στη σημερινή δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας τους συγγενείς θυμάτων στο Μάτι αλλα απέκλεισε τους συγγενείς θυμάτων στα Τεμπη.

Δεν είναι τυχαίο ότι με ΠτΔ την Σακελλαροπουλου έχουμε τις λιγότερες επισκέψεις ξένων αρχηγών κρατών ever! Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διασυρμό του θεσμού.

Για την αποψινή δεξίωση της Δημοκρατίας κάλεσε και σωστά συγγενείς θυμάτων στο Μάτι αλλά οχι την Μ Καρυστιανού, το Νικο Πλακια και τους συγγενείς των νεκρών στα Τεμπη.

  1. Καθε φορα,σχεδον σε καθε λογο,η τροφος μιας γατας που διαμενει στο πρωην Προεδρικο μεγαρο,αναδεικνυει την εννοια του παρακολουθηματος μιας αδιστακτης και ανηθικης συμμοριας.Τρισαθλια,ολιγοστη και σκατοψυχη,παγιωνει το γεγονος της ορντινατσας οικονομικων συμφεροντων.Τυχερη,γιατι σε αλλη χωρα,θα ηταν,τουλαχιστον,υποδικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ