Έσβησε στα 39 της μόλις χρόνια η πρώην παιχτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία είδηση που σοκάρει κάνει τον γύρο του διαδικτύου από νωρίς σήμερα το πρωί, καθώς η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου, έφυγε από την ζωή, μετά από δύσκολη μάχη που έδινε τα τελευταία 24ωρα στην Εντατική.

Η γνωστή σεφ, εργαζόταν στην Πάρο όταν το βράδυ του Σαββάτου έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Ειδικότερα, η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη κι όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα.

@archi_karachalios

@Demmy P. Georgiou ελα εδω κουμπαρουλα Παιδιά προσευχηθείτε σας παρακαλώ πάμε να σώσουμε αυτό το κορίτσι το δικό μας κορίτσι 🥹🥹🥹🥹🙏🙏🙏🙏🙏 #foryoupage❤️❤️#foryou#fyp#love#happy

♬ πρωτότυπος ήχος – Archi_karachalios

Το πρωί της Κυριακής μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας του νησιού, με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Την είδηση είχε κάνει γνωστή ο φίλος της Ντέμης, Θανάσης Καραχάλιος που βρισκόταν μαζί της στην Πάρο και επέστρεψε εσπευσμένα στην πρωτεύουσα λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

Ωστόσο, την τελευταία ώρα πηγές αναφέρουν πως η 39χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από την σύντομη αλλά σκληρή μάχη. Σύμφωνα με το Zappit.gr η Ντέμη Γεωργίου άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ