Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Να αγοράζετε φετα φετα το καρπούζι λένε απο την κυβερνηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο εξωτερικό δεν αγοράζουν ένα καρπούζι, αγοράζουν μία φέτα!

Αυτό λέει ο βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

  1. Κύριε βουλευτα; Δε λέτε κ το άλλο ομως..ότι οι Γερμανοί έχουν Audi bmw πενταετίας κ οι μισοί Έλληνες έχουν μπακατελες 20ετιας κ έχουν κ δρόμους που δε πλημμυρίζουν σαν τους δικούς μας…κ μισθούς τετραπλασιους από μας ….που τολμάτε να μιλήσετε για το καρπουζακι μας που είμαστε κ χώρα παραγωγής αλλά οι Γερμανοί πληρώνουν τη φέτα καρπούζι όσο εμείς όλο το καρπούζι….κ το παίρνουν από μας !!! Κ στο σούπερ μάρκετ όλα τα προϊόντα είναι κάτω 1 ευρώ …κ φθηνότερα από μας…. γι’αυτό άιντε βουτά τη γλώσσα στο μυαλό κ προσκυνά κανονικά το λαό που υποφέρει κ αν μη τι άλλο σε τίμησε με τη ψήφο του δε ντρέπεστε λίγο!!! Έχετε ξεφύγει όλοι σας!!!

  2. Οπιος εχει παει στην Γερμανια οχι μονο σε αυτο το κρατος σε ολα της ΕΕ , εχει δει αυτΕς η χωρες ειναι 100 πρωστα απο εμας , σε ολα τα επιπεδα , .Αυτος ο λαος ζει , και εμεις ψαχνουμε την τυχη μας . .Δεν κανουμε επανεκκηνιση , θα μεινουμε η τελευταια του ζουρνα στην Ευρωπη .

  3. O ανθρωπος αυτος ειναι παντελως ασχετος και δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα!.Ας παμε στα καρπουζια(τα καλλεργουσα στην πεδιαδα Αγρνιου ~1960).1.Τα σημερινα καρπουζια γευστικα ΔΕΝ εχουν καμια σχεση με τα σημερινα.2.Η τιμη στο χωραφι ειναι κατω των 30λεπτων στην αρχη της παραγωγης και~20 λεπτα τωρα.Στον καταναλωτη(λαικη αγορα, supermarkets) ,πως φθανει ανω των 89λεπτων?Επισης, κοβονται ημι-ωριμα.Ολα ειναι υβριδια(κολοκυθοειδη).
    3.Οταν κοβεις το καρπουζι, πρεπει αμεσα να το σκεπασεις καλα και να το βαλλεις στο ψυγειο.Εξω οξειδωνεται.Το κοψιμο σε φετες του καρπουζιου στο εξωτερικο εξυπηρετει τους εργαζομενους(διαλειμματα).
    Επειδη εργαζομαι περιοδικα και τουλαχιστον 3 μηνες στις ΗΠΑ(Καλιφορνια),με μισθους μη συγκρισιμους με την Ελλαδα, οι τιμες στα καρπουζια και πεπονια ειναι ΣΑΦΩΣ μικροτρερες εκεινων στην Ελλαδα.
    Δηλ. κ. υπουργε ,εδω στην Ελλαδα, εχουμε στα προιοντα τιμες Ν.Υορκης με αποδοχες Butsuana.
    Ελα μεγαλε ζεις στον κοσμο σου!..Ειμαστε πολυ πισω…Στην αλλη ζωη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ