Κύπρος – Μακεδονία: Δεν τους δίνεις το «Βόρεια», γιατί θα ζητήσουν και το υπόλοιπο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και έτσι έληξαν και για εφέτος οι εκδηλώσεις διαίρεσης της νήσου Κύπρου με την «Νότια» τέτοια να κλαίει και να οδύρεται, και την Βόρεια τέτοια να γιορτάζει πανηγυρικά εποφθαλμιώντας και την υπόλοιπη, για την ώρα, την Νότια, φεύ. Ακόμα, αφού σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις μνήμης για τον «Αττίλα 2», που δικαιολογήθηκε οίκαδε με δυό λόγια: «Κείται μακράν» και όποιος αμφιβάλλει, και επειδή τα 10 χρόνια πέρασαν και «ξεχάστηκε» αυτή η ρήση, ας ανατρέξει στα αρχεία της ΕΡΤ.

Στις Δημοκρατίες, δεν υπάρχουν «αδιέξοδα» ειπώθηκε κάποτε, ίσως επειδή μόνον τέτοια υπάρχουν, ένεκα του ότι οι εκλεγέντες ποτέ δεν φταίνε, αφού πάντα φταίνε μόνο αυτοί που τους εκλέξανε. Και μόνο αυτοί τιμωρούνται. Ιδού τα «διεξοδικά» γιατί αν ήταν αλλιώς, όπως θάπρεπε να ήταν, δεν θα πλήρωνε τα πάντα ακόμα και τα πιο ήπια (ΝΟΒΑΡΤΙΣ;)

Να λοιπόν ποίες οι προδοσίες, και μυαλό ακόμα δεν βάλαμε, και ούτε προβλέπεται κάτι τέτοιο.

Ήδη η Βόρεια Μακεδονία δεν δέχεται το Βόρεια εποφθαλμιώντας και την υπόλοιπη, με τον «σπόρο» να αρχίσει να «φυτεύεται» με την μορφή διάφορων ειρηνευτικών, για την ώρα, και ανθρωπιστικών οργανώσεων ενώσεων, εκ του μηδενός,εκεί που το βλέπουμε.
Κατά δε τα άλλα, Τσίπρας και Κοτζιάς «κοιμούνται κι ονειρεύονται, και βλέπουν πως παντρεύονται» ο λαός λέει, χωρίς να παραδειγματίζονται όντες εξαφανισμένοι, ελπίζοντας στην δεκαετία, άπαντες οι τέτοιοι πως αφού σε δέκα χρόνια δεν θα το θυμάται κανένας, και έτσι θα γυρίσουν για να «ξαναγευτούν μεγαλεία» τα περασμένα μεγαλεία, που διηγώντας τα θα κλαίς. Αυτό δεν το λένε.

Για να υπάρξει όμως και η άλλη αλήθεια, που είναι μία και «καίει» δεν υπάρχει αμφιβολία καμία πως οι πιο πάνω Εθνικοί ακρωτηριασμοί σχεδιάστηκαν και επιβληθήκανε στην Ελλάδα από, τους γνωστούς σε όλους, διεθνείς έξω «νονούς», ας τεθεί, και σε ημάς, το ερώτημα που αναδύεται και λέει «και εμείς γι αυτά τι κάνουμε;». Για να βρεθεί και να δοθεί έτσι και η απάντηση. Η σωστή, αυτή τη φορά, για την επόμενη φορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ