Το Ελληνικο δημόσιο κατατρόπωσε την Microsoft: Όλη η υφηλιος μιλάει για την Ελληνική πατέντα που κράτησε την Ελλάδα όρθια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελλάδα πάντα πρωτοπόρος είχε την λύση οταν όλη η υφηλιος ζούσε την αγωνία για το πως θα επιβιώσει απο το μπλακ αουτ της Microsoft.

IMG 1752

IMG 1753

  1. Μπορεί να γελάμε τώρα, αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει ” plan B “. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει, κάποια στιγμή, θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Θυμηθείτε το…

  2. Το ελληνικό δημόσιο μπορεί να πάσχει σε πολλά πράγματα αλλά κουτσά στραβά θα βγάλεις άκρη, στον ιδιωτικό τομέα δυστυχώς για να βρεις άνθρωπο να μιλήσει υπεύθυνα είναι σχεδόν ακατόρθωτο..

    • Μγν φωναζετε στους εργαζομενους/υπαλληλους. Ειδικα του ιδιωτικου τομεα. Προσπαθουν. Πολλα νευρα πελατων εκτονωνονται επανω τους. Οι συναδελφοι των τοξικοι. Τα αφεντικα των: βυσματιες, οχι και τοσο qualified.
      Μην ξεσπαμε σε αγνωστους. Δικιο εχουμε κι εμεις, αλλα κι αυτοι ανθρωποι ειναι. Ανθρωποι πιεσμενοι, γ@μημενοι απο παντου

  3. Το δημόσιο με τους αριστερούς συνδικαλιστές δεν σκέφτεται για το τι θά γίνει στο μέλλον.
    Σκέφτονται πώς νά σπαταλήσουν τα χρήματα των καπιταλιστών

  4. Σοβαρα? Κι εγω εχασα 10 χρόνια ασφαλιστικες εισφορες επειδή έχασα το βιβλιάριο ΤΕΒΕ. Το ΤΕΒΕ κανει πως δεν με ξέρει. Απευθύνθηκα στην ΔΟΥ να μου δωσουν τα παραστατικά πληρωμών μου που κατεθετα καθε χρόνο στην φορολογική μου δήλωση ωστε να βρω τον κωδικο ασφαλιησις μου και μου είπαν ηταν παλια και τα καψαμε..
    Ελληνική πατέντα ε? Να την χαιρόμαστε.

    • Θα πας στο ΤΕΒΕ και γραπτώς θα τους ζητήσεις τις καρτέλες των πληρωμών σου ονοματίζοντας τις εταιρείες και τις αντίστοιχες χρονολογίες. Θα ζητήσεις, πάντα γραπτώς, απάντηση εντός της νόμιμης προθεσμίας, προκειμένου να μην αναγκαστείς να απευθυνθείς στον εισαγγελέα. Το ίδιο με την ααδε

    • Πατριώτη δεν υπάρχουν αυτά που λες. Όλα αποδεικνύονται και χωρίς ιδιαίτερο τρέξιμο όπως παλιά. τα έχουν όλα μηχανογραφημένα αλλά με τον δικό μας τρόπο …..για να υπάρχει δουλειά. Αν έχεις ένα φιλαράκι λογιστή ή κάποιον που κόβει το μυαλό του από συστήματα υπολογιστών βάλτον να σου τα βρει όλα. Μην κατηγορείται την στρατηγική “δήθεν αμέλειας & αδιαφορίας” που τηρούμε σαν κράτος. Εδώ οι τουρκαλάδες γενοκτόνοι μιλάνε για τρομοκράτες το ’14 , ’19, ’22 και 1821. Ο καθένας με την στρατηγική του.

    • Υπάρχει νομοθεσία εκκαθάρισης από 5 ετών κ άνω καταστρέφονται με καύση. Μόνο μόνιμες διαταγές μένουν και δύσκολες υποθέσεις πολιτών κτλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ