Λιβύη: Ανώτερη τουρκική αντιπροσωπεία συζητά στην Τρίπολη για στρατιωτική συνεργασία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρόεδρος του Προεδρικού Συμβουλίου, Μουχάμαντ αλ Μένφι, υπό την ιδιότητά του ως Ανώτατος Διοικητής του Λιβυκού Στρατού, συζήτησε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου του Τουρκικού Στρατού, Αντιστράτηγο Μετίν Γκοράκ και τη συνοδευτική του αντιπροσωπεία, θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που σχετίζονται ιδιαίτερα με τη στρατιωτική συνεργασία των δύο πλευρών.

 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου, παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου της Λιβύης, Αντιστράτηγου Μοχάμεντ Αλ Χαντάντ.

fawsal libya234

Στη συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά στρατηγικά θέματα για τις δύο χώρες, με ιδιαίτερη έμφαση στη συνεργασία στον στρατιωτικό τομέα. Αυτή η συνάντηση υψηλού επιπέδου αντικατοπτρίζει τις συνεχείς προσπάθειες για την ενίσχυση των σχέσεων άμυνας και ασφάλειας μεταξύ της (δυτικής) Λιβύης και της Τουρκίας.

Μάλιστα, αυτή έρχεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του στρατιωτικού συντονισμού μεταξύ των δύο χωρών και αναμένεται να συμβάλει στην ανταλλαγή εμπειριών και στην ανάπτυξη στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων της Λιβύης και της Τουρκίας, όπως σημειώνεται.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ