Παγκοσμιο Black Out: Μαζική κατάρρευση ψηφιακών συστημάτων συνέβη στην Αυστραλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Τουρκία, Ισπανία και Ινδία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαζική κατάρρευση ψηφιακών συστημάτων συνέβη στην Αυστραλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Τουρκία, Ισπανία και Ινδία, και στο σύνολο των υπηρεσιών του Κράτους, στις τράπεζες, στις συγκοινωνίες, την αστυνομία, την πυροσβεστική, στις αεροπορικές εταιρείες, τα Μέσα Ενημέρωσης, το σήμα πολλών εκ των οποίων «χάθηκε» από τις οθόνες.

H Microsoft ανακοίνωσε ότι λαμβάνει μέτρα έπειτα από τεχνικό πρόβλημα που έπληξε αρκετές επιχειρήσεις, κυρίως της Αυστραλίας. «Οι υπηρεσίες μας βελτιώνονται καθώς συνεχίζουμε να λαμβάνουμε μέτρα», αναφέρει η επιχείρηση σε μήνυμά της στο X.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, διαδίκτυο, σούπερ μάρκετ, ψηφιακές πληρωμές, πανεπιστήμια, ιδρύματα, υπουργεία, επικοινωνίες, έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό.

Η αιτία παραμένει άγνωστη όσο και η έκταση καθώς όλες οι Αρχές και οι τεχνικοί βρίσκονται σε «κόκκινο συναγερμό» προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την πρωτοφανή κατάσταση.

Το βρετανικό Sky News, ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, δεν μπορούσε σήμερα να εκπέμψει το πρόγραμμά του. Το αεροδρόμιο του Βερολίνου ανακοίνωσε την αναστολή της εναέριας κυκλοφορίας ως τις 11:00 ώρα Ελλάδας λόγω τεχνικού προβλήματος στο σύστημα πληροφορικής. Η κρατική ραδιοτηλεόραση της Αυστραλίας ABC ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει μεγάλη τεχνική βλάβη, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ