Αλβανίδα Ιστορικός: Να κηρυχθεί «non grata» ο Μπελέρης- υπάρχει σχέδιο “ελληνοποίησης” της Χειμάρρας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Φρέντι Μπελέρι να κηρυχθεί «non grata», καθώς υπάρχει σχέδιο ελληνοποίησης της Χειμάρρας, δήλωσε σήμερα η Αλβανίδα ιστορικός Έλενα Κοτσάκι, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο «Studio Live»  του Arbër Hitaj, στο Report TV.

Είπε ότι δεν πρέπει να επιτραπεί σε ανθρώπους σαν τον Μπελέρι να διεκδικούν το δήμο στη Χειμάρρα.

«Ο Μπελέρης θέλει να συνεχίσει τη διαδικασία να κάνει ψεύτικους Έλληνες  τους Αλβανούς. Και θέλουν να επεκτείνουν αυτή τη διαδικασία στην Αλβανία. Πήρε τις ψήφους που ήρθαν με το λεωφορείο από την Ελλάδα, άρα πήρε πολύ λίγες ψήφους. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να επιτρέπονται καν να διεκδικούν αξιώματα, αν δεν συμπεριφέρονται καλά θα πρέπει να φύγουν από τη χώρα, ακόμη και να γίνουν άτομα «non grata».

Ο Μπλέρης και ο Μπελέρηδες είναι αμόρφωτοι άνθρωποι, γιατί δεν χρειάζονται άτομα με επίπεδο, αλλά τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν, και γίνονται εργαλεία αυτής της πολιτείας για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. «Ο Μπελέρης εξελέγη ευρωβουλευτής για να κακομάθει την Αλβανία», είπε.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, δημοκράτες και σοσιαλιστές ένωσαν τις ψηφοφορίες για την έγκριση με 96 πράσινες κάρτες της διακήρυξης του ‘PDIU’ [σημ. Κόμμα των Αλβανοτσάμηδων] για την κατάργηση του νόμου του πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.

Σχετικά με αυτό, ο ιστορικός είπε ότι εάν η Ελλάδα αρνηθεί να ψηφίσει το ψήφισμα στη Βουλή, η Αλβανία θα πρέπει να στραφεί στο ΝΑΤΟ.

«Εμείς έχουμε το πρόβλημα, αλλά πρέπει να το ψηφίσει η Ελλάδα, θα φανεί αν θα δεχτεί αυτό το ψήφισμα και θα το ψηφίσει στη Βουλή, αν δεν το δεχτεί, η Αλβανία να στραφεί στο ΝΑΤΟ για να ασκήσει την επιρροή της. Η Ελλάδα το κράτησε ως πίεση στην Αλβανία και δεν υπήρχε άλλο εμπόδιο από την Ιταλία, με την οποία το αφαίρεσε πριν από χρόνια. Όταν αφαιρεί την εμπόλεμη κατάσταση με την Ιταλία και δεν την αφαιρεί από την Αλβανία, αυτό σημαίνει ότι ενεργεί με δύο πρότυπα. Αυτό δείχνει ποια τάση είχε η Ελλάδα προς τη χώρα μας και να το χρησιμοποιήσει για να ασκήσει πίεση», είπε, σύμφωνα με τα αλβανικά media.

The Hellenic Information Team

  1. Αυτά να τα βλέπατε πριν εκλέξετε για πρωθυπουργό έναν τουρκαλβανο σαν το Ράμα ο οποίος έχει γίνει τσιράκι και δεκανικι του Ερντογάν. Η Ελλάδα σας άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά της και σας έβαλε μέσα αλλά είστε αχάριστοι. Φιλοτουρκοι. Τραβάτε τώρα τα ζωρια αλλά ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Χεστηκανε οι Έλληνες για τη Χειμάρα. Τι δουλειά έχουμε εμείς εκεί. Εσείς δημιουργήσατε το πρόβλημα στους Έλληνες της Αλβανίας. Μόνοι σας. Αυτές οι δύο χώρες βαδίζουν ήσυχα χιλιάδες χρόνια. Και ήρθε τώρα ένας φιλότουρκος πρωθυπουργός που σας κοροϊδεύει και σας πουλάει πατριωτισμό. Κακομοίρηδες. Για καθιστε καλά γιατί στραβά αρμενιζετε. Και αν γίνει κανένα μπραφ ο Ερντογάν θα κάνει τον Κινέζο. Βλάκες Ε βλάκες. τηγάνια

    • Γιατί να ζηλεύει η ελλάδα την καλή σχέση που έχει η Αλβανία με την Τουρκία όταν η οι Αλβανοί δεν ζηλεύουν την καλή σχέση που έχει η Ελλάδα με την Σερβία παράδειγμα…..όταν η Ελλάδα έχει σε ισχύει τον νόμο που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση με την Αλβανία από το 1940 η Αλβανία έχει κάθε δικαίωμα να ενεργήσει όπως αυτή νομίζει στη εξωτερική πολιτική της….

    • Η Αλβανία ήταν η αρχαία Ιλλυρία και πολύ αργότερα επαρχία της Μεγάλης Ελληνικής Παντοκρατορίας της Κωνσταντινουπόλεως. Από το Δυρράχιο ξεκινούσε η Εγνατία Οδός κι έφτανε στην Κωνσταντινούπολη. Ο Γεώργιος Σκερντέμπεης το παλικάρι που ξεφτίλισε τους Αγαρηνούς και τους προσκυνημένους Τουρκαλβανούς ήταν Έλληνας. Οι μεγάλοι Αρβανιτες της Ηπείρου, και της Πελοποννήσου( Κολοκοτρώνης,Μπότσαρης, Τζαβέλλας, Ανδρίτσος, Μητροπέτροβας κ.ά) ήταν οι αρχηστράτηγοι της Εθνεγερσίας του 1821. Ας μάθουν πρώτα ιστορία πραγματική και ποιοι είναι και μετά να κάνουν …μαγκιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ