Νίκος Πλακιάς: Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας κατά τεσσάρων προσώπων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας κατά τεσσάρων προσώπων πριν δυο ημέρες .

Οι διώξεις είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και έρχονται μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής έρευνας που ζήτησε η Αντεισαγγελέας Εφετών μετά τις μηνύσεις μας .

Οι τέσσερις είναι οι
Αγαπιος Χαρακοπουλος ( Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας )
Ευάγγελος Φαλάρας ( Διοικητής Πυροσβεστικών δυνάμεων Θεσσαλίας κατά την περίοδο που έγινε το έγκλημα και τώρα για τις ικανότητες του και αφού τα έκανε όλα τέλεια στα ΤΕΜΠΗ πήρε βαθμό και έγινε Γενικός Επιθεωρητής )
Βασιλης Παπαγεωργιου ( Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας )και κλασικά ο
Κωνσταντίνος Αγοραστός .
Πάντως αυτό πλημμεληματικού χαρακτήρα προσωπικά δεν μου κάθετε καλά αλλά δεν είμαι νομικός για να γνωρίζω περισσότερα
Δηλαδή τι πλημμέλημα ;
Όταν κουβάλησαν τόνους με αδρανή υλικά μαζί με τα οστά των παιδιών μας και τα πετάξανε σε διαφορετικά σημεία και δεν ενδιαφέρθηκαν καν ότι υπήρχε ακόμα αγνοούμενος πως λέγετε αυτό ;
Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν για να αναβαθμιστεί σε κακούργημα ;
Δεν θα ακυρώσω καμμία Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά δεν θα καθησω και με σταυρωμένα τα χέρια αν δω ότι κάτι δεν μου αρέσει σε αυτήν .
Ας μείνουμε για την ώρα και στο θετικό της υπόθεσης ότι τουλάχιστον θα έρθουν στα Δικαστήρια αυτοί οι τέσσερις με την προσδοκία να μας πουν από ποιον παίρναν διαταγές εκείνο το βράδυ γιατί και αυτό κάτι είναι .

  1. Δυστυχώς δεν έχουμε την δύναμη απέναντι σε αυτό το κράτος -έγκλημα -ΜΑΦΙΑ που έστησαν, να σάς βοηθεισουμε ουσιαστικά, όμως είμαστε μαζί σας με όλη την δύναμη της ψυχής μας . Κρίμα και άδικο για τα παιδιά.

  2. Ο Γαλατάς μήπως είναι που αιτιολόγησε την ασφαλτόστρωση στα Τέμπη? Μήπως για αυτό προήχθη?????? Τέτοια σαινια έπρεπε να γίνουν πρόεδροι δημοκρατίας, όχι διευθυντές η επιθεωρητές!!!!! Όταν δεν ξέρει πως λειτουργεί η διαδικασία ανύψωσης με γερανό, τότε τι το ήθελε να βγει και να αμολύσει τέτοιες κοτσανες?? Για να καλύψει την κυβέρνηση? Αυτός με αυτά που είπε δεν κάνει ούτε για βοηθός γερανιστα!!!!

  3. Ε τότε να πάμε στα δικαστήρια για την ΜΑΦΙΝ ΤΡΑΠΕΖΑ επί ΠΑΣΟΚ που την έκαψαν και κάηκαν ζωντανοί άνθρωποι και ειδικά μια έγκυος. Το θυμάστε αυτό ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ καταστροφείς της Ελλάδας? Αναρχικοί ναρκωνανεις σφάλματα της φύσης που θέλετε να μιλάτε και από πάνω… πεθαίνουν οι άνθρωποι, ατυχήματα γίνονται, αφού λοιπόν είστε τοοοοοσο ευαίσθητοι γιατί δεν καιτε την Ελλάδα υπέρ του αστυνομικού που οι χούλιγκανς τον σκότωσαν? Δεν το κάνετε επειδή ΕΣΕΊΣ είστε πίσω από όλα αυτά… θέλετε όλοι εσείς κρεμάλες… μιλάτε κιόλας… έκανε και η μύγα….

    • Έχουν τα εγκλήματα “χρώμα” ή μήπως ισοφαρίζουν αν διαπραχθούν εκατέρωθεν;
      Όλοι μέσα έπρεπε να είναι. Και εκείνοι της Marfin ,και στο Μάτι, και στα Τέμπη κάθε καρεκλοκένταυρος ανεξαρτήτου κόμματος. Σιγά την απειλή, δηλαδή που εξαπέλυσες!

  4. Οι κοπριτες της κυβέρνησης μειοψηφίας οι εγκληματίες έπρεπε να είναι φυλακή και όχι να κυβερνάνε με το 10%.
    Ο ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 1ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΗ

    ΛΑΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ
    ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΛΗΜΜΕΛΉΜΑΤΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ