Τουρίστριες στη Μυκονο μοιράζουν χαρτονομίσματα των 100 ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδιαίτερα έντονο είναι το φαινόμενο της επαιτείας στο νησί των Ανέμων, ειδικά αυτή την περίοδο που η Μύκονος είναι «πλημμυρισμένη» από τουρίστες.

Παιδάκια Ρομά εξωθούνται στην επαιτεία και τριγυρνούν στα σοκάκια της Χώρας, ειδικότερα το βράδυ που η κίνηση είναι αυξημένη.

Μάλιστα σε βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το Mykonos Live, καταγράφεται μια παρέα τουριστών να μοιράζει χαρτονομίσματα στα παιδιά, ακόμα και των 100 ευρώ.

Δυστυχώς, παρόμοιες εικόνες συναντά κανείς πλέον σε όλα τα νησιά που αποτελούν πόλο τουρισμού.

  1. Δεν μοίρασε σε κάνα φτωχό κ σε πραγματική ένδεια παιδί. Στα αρπακτικά μοιρασέ. Σ αυτούς που πάντα ζητούν να πάρουν. Τσιγγάνους τους λένε;;; Λεφτά για πέταμα είχε;; Αυτά τα παιδιά είναι μαθημενα στα λεφτά. Όχι όμως στη δουλειά
    Οπότε λάθος κίνηση κ ολυ κακή. Τους μαθαίνεις να ζητούν λεφτά κ άλλα κι άλλα κ να παίρνουν λεφτά κ να βγάζουν λεφτά με την εκζήτηση καλή μου κυρία καλε!!!
    Ανόητη χαζή κυρία που πετάς τα λεφτά σου στους ανομους κ στους αντί ανθρώπους, μισάνθρωπος.!!! Ω ανόητοι Γαλάτες!!!

  2. *στους μισάνθρωπους.
    Πετάς τα λεφτά σου για κέφι;;
    Ελεειτε με διάκριση λέει ο λόγος του Θεου πρέπει να ξέρεις που δίνεις. Σε αληθινά φτωχούς κ πιστούς ταπεινούς ανθρώπους όχι σε ,…. Πονηρούς τσιγγ….!! Άιντε ξυπνά Ευρωπαία χαζή !!! Αμερικάνα τι είσαι !!! Πειράματα με τον πλούτο κ την τσιγγάνια κανείς!!! Σε λίγο θα σου πάρουν και…..το πορτοφόλι κ άλλα αντικείμενα !!! Μάθε τους έτσι!!! Κ γίνε νούμερο να μαζευτούν κι άλλοι να ζητούν κ να κλέβουν!!! Τι να πω;; Η ηλιθιότητα στο μεγαλείο της!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ