Ο σύλλογος ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ σας προσκαλεί στην έκθεση “Έργων ….. ψυχής”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο σύλλογος Εθελοντών Κοινωνικής & Συναισθηματικής στήριξης ανθρώπων με καρκίνο και των οικογενειών τους “ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ” σας προσκαλεί στην έκθεση “Έργων ….. ψυχής” , τα οποία φιλοτεχνήθηκαν από τους ασθενείς  και τους φροντιστές τους που συμμετείχαν στην Ομάδα Εικαστικής Ψυχοθεραπείας από τον Οκτώβριο του 2023 έως τον Ιούλιο του 2024.

Η  Εικαστική Ψυχοθεραπεία είναι ένας ευχάριστος και δημιουργικός τρόπος να καταπολεμήσεις το άγχος, να διαχειριστείς τα δύσκολα συναισθήματα και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά καταστάσεις που το προκαλούν όπως βέβαια και σε πιο δύσκολες καταστάσεις στην ψυχική υγεία εφόσον αποτελεί μια μέθοδο καταπολέμησης της κατάθλιψης, αγχωδών διαταραχών του στρες (και άλλων διαταραχών) χωρίς φαρμακευτική αγωγή.

Συντονίστριες της Ομάδας ήταν η Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια Έλλη Τσεκούρα  και η επί πτυχίω εκπαιδευόμενη Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια Ελένη Κομνηνού. Την εποπτεία των ψυχοθεραπευτριών ανέλαβε η Ντιάνα Καγιάφα.


Τα εγκαίνιά της έκθεσης  έγιναν την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 και η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι 31 Ιουλίου 2024, στη διεύθυνση:  Πουλίου 9, Αμπελόκηποι(πλησίον μετρό)

Ζητάμε την  στήριξη σας για να  συνεχίσουμε την υλοποίηση της Ομάδας “Εικαστικής Ψυχοθεραπείας”

Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR82 0171 5580 0065 5810 8671 516

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ