Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν πρόκειται να κάνω καμιά έκπτωση, θα πρέπει να μάθουν όλοι να σέβονται και το τελευταίο ευρώ που πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών ανάμεσά στους οποίους ήταν, μεταξύ άλλων, δημόσιοι υπάλληλοι, όπως δημοτικοί αστυνομικοί, επόπτες υγείας και υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού.

Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Μεταξύ άλλων, ζητά να διερευνηθούν όλες οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί και αφορούν την διεύθυνση υγειονομικού ελέγχου και μάλιστα σε βάθος πέντε ετών!

Σε δηλώσεις του ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε:

«Κοινοποιήσαμε τη μηνυτήρια αναφορά για διερεύνηση όλων καταγγελιών που έχουν υπάρξει στα αρχεία της περιφέρειας τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε τη διερεύνηση σε βάθος.Το απόστημα θα σπάσει. Να παρέμβει η δικαιοσύνη ώστε να τελειώσουμε για πάντα συστήματα εκείνα που πληγώνουν τον απλό πολίτη.

Έχω εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μου η συντριπτική πλειοψηφία είναι έντιμοι άνθρωποι. Είμαι εδώ για να δώσω τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν πολίτες. Όλοι κατά καιρούς κάνουν αναφορές αλλά κανένας δεν πήγε στον εισαγγελέα. Μιλάμε για τελευταία πενταετία.

Δεν πρόκειται να κάνω καμιά έκπτωση, θα πρέπει να μάθουν όλοι να σέβονται και το τελευταίο ευρώ που πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης», ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ