Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Τραμπ μετά την απόπειρα με επίδεσμο στο αυτι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στην Πενσιλβάνια έκανε χθες ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία έκανε χθες, με επίδεσμο στο αυτί, θριαμβευτική είσοδο στο συνέδριο της παράταξής του στο Μιλγουόκι, υπό εκκωφαντικές επευφημίες των παριστάμενων, που σηκώθηκαν όρθιοι.

Ο πρώην πρόεδρος, που σώθηκε για μερικά χιλιοστά από την απόπειρα δολοφονίας του, ύψωσε εκ νέου τη γροθιά του προσερχόμενος στην αίθουσα όπου διεξάγεται το συνέδριο του κόμματος, καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους που τον ονόμασαν και τυπικά νωρίτερα υποψήφιο της παράταξης στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

trum5

trump2 1

trump3 1

trump4 1

trump5

Αφού χαιρέτισε στελέχη του κόμματος κάθισε, χωρίς να εκφραστεί, υπό το βλέμμα ιδίως του Τζ. Ντ. Βανς, του γερουσιαστή του Οχάιο που επέλεξε για να γίνει αντιπρόεδρός του σε περίπτωση νίκης του.

Δείτε την είσοδό του:

  1. Βλεπω οι Δυτικοι δεν θα βοηθησουν πλεον τοσο εντονα την Ουκρανια . Νοεμβριο ερχετε ο Τραμπ , και το παιχνιδη τελειωνει . Πρωτο βημα εκανε η Γερμανια, που λεει οχι σε μαχητκα αεροπλανα στον Ζελενσκι .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ