Πάνος Αβραμοπουλος: Με τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ της ελπίδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο  Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

ZΤοποθετούμενος ως μέλος του κινήματος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου, συνεκτιμώντας όλα τα πολιτικά μας δεδομένα, αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του νυν προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη. Εκτιμώ ότι στα δυόμισι χρόνια της αρχηγίας του στο κίνημα, επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα που άλλαξαν ριζικάτη φυσιογνωμία του. Ήτοι αυξήθηκε καθοριστικά η εκλογική δύναμη του κόμματος και επανή-λθε στα διψήφια ποσοστά, μετά την επίσης αγωνιώδη προσπάθεια της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, που είχε παραλάβει το κόμμα ημιθανές από την τραγωδία των μνημονίων. Συν-τελέστηκε η οργανωτική του ανασυγκρότηση σε όλη την Ελλάδα, ώστε να ξαναγίνει ένα κόμμα με δομή και πολιτική υπόσταση, πραγματοποιήθηκε ο διακανονισμός των χρεών του κόμματος και κατέστη ξανά το ΠΑΣΟΚ, κεντρικός τελεστής του πολιτικού μας συστήματος, με τις ρηξικέλευθες προγραμματικές προτάσεις του, όπως γιοτο στεγαστικό, την ακρίβεια, την ενέργεια, την αγροτική οικονομία, τη θεσμική μας λειτουργία, την golden visaκαι άλλα ζέοντα θέματα της ελληνικής κοινωνίας.

Βεβαίως σε αυτή την δημιουργική πορεία, είναι βέβαιο ότι θα υπήρξαν και παραλείψεις και δυστοκίες, αλλά η μεγάλη εικόνα του αναγέννησης του κινήματος είναι θετική και προς αυτή την κατεύθυνση ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης πρόσφερε πολλά. Σήμερα το κόμμα και μέσα από την δημοκρατική διαδικασία της ανάδειξης αρχηγού, αναβαπτισμένο με τη λαϊκή ετυμηγορία των εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου, θα πορευτεί στην μεγάλη του πορεία, να γίνει η ελπιδοφόρα, εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. Αντλώντας ηθικές και πολιτικές δυνάμεις απο την τιμαλφή μήτρα της πολιτικής του παρουσίας και διακυβέρνησης, που το κατέστησαν την ελπίδα και την απαντοχή του ελληνικού λαού. Την φωνή όσων δεν έχουν φωνή και την εκπροσώπηση στην εθνική αντιπροσωπεία των ανε-κπροσώπητων.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους αρχηγούς, που με την ευπρέπειά τους διαμο-ρφώνουν μια υψηλού πολιτικού πολιτισμού δημοκρατική εκλογική διαδικασία και καλή δύναμη σε όλα τα στελέχη του κινήματος, που με τις προτάσεις και τη συμμετοχή τους, αναδεικνύουν τον πλούτο και τον πολιτικό πλουραλισμό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

*Ο συγγραφέας Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, είναι M.Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π., μέλος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

www.panosavramopoulos.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ