Μακρινό όνειρο οι διακοπές για πολλούς Έλληνες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι περισσότεροι το ξέρουν από πρώτο χέρι, ωστόσο δεν ξέρω τι συμβαίνει στο σύνολο των Ελλήνων. Τώρα μετρήθηκε. Οι διακοπές φέτος για μεγάλη μερίδα Ελλήνων καταναλωτών θα παραμένουν… όνειρο θερινής νυκτός, καθώς οι υψηλές τιμές καθιστούν για κάποιους σχεδόν απαγορευτικό τον προγραμματισμό ταξιδιών ακόμη και σε κοντινούς και σχετικά οικονομικούς προορισμούς. Αυτό αποτυπώνει έρευνα του ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Ερευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών), σύμφωνα με την οποία 1 στους 2 καταναλωτές (55%) δηλώνει ότι δεν θα κάνει διακοπές φέτος. Η ίδια έρευνα αποτυπώνει και άλλη μία τάση: τον περιορισμό των διακοπών.

Το 32% δηλώνει ότι θα κάνει μεν διακοπές, αλλά αυτές θα είναι πιο περιορισμένες. Το ίδιο μήνυμα έρχεται και από άλλη μία στατιστική: στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για την πορεία του πληθωρισμού τον Ιούνιο καταδεικνύουν πως, σε σύγκριση με τον περσινό Ιούνιο, καταγράφονται ανατιμήσεις τόσο σε κατηγορίες τροφίμων όσο και στα πακέτα διακοπών. Ενδεικτικά, τον Ιούνιο του 2024 καταγράφονται αυξήσεις 19,7% στα αεροπορικά εισιτήρια, ενώ το πακέτο διακοπών είναι πιο ακριβό κατά 12,7%. Σε ό,τι αφορά τα ξενοδοχεία, οι τιμές είναι υψηλότερες κατά 12% σε σύγκριση με πέρυσι.

  1. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ σκέτη γυφτιά εργάζονται οι περισσότεροι με αναξιοπρέπεια. Εδώ όπου όπου όλοι ζητούν να τα αρπάξουν σε μια νύχτα. Οι νεότεροι αρπαχτικά και βέβηλοι συνειδήσεων. Ασυνείδητοι. Αγενείς, Απαίδευτοι. Πρόχειροι σε όλα. Με ένα κράτος μπάχαλο. Λαός που στέλνει και ξαναστένει πολιτικούς στην εξουσία που είναι πρώτοι στην εξαπάτηση και στην απατεωνιά. Οι σύγχρονοι Έλληνες γκρεκομασκαράδες ψηφοφόροι είναι για τα μπάζα. Εμείς οι παλιοί τα είδαμε όλα και ξέρουμε να κρίνουμε. Η κατάντια μας είναι αφόρητη… Σκέτη βρώμα όλη η Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ