Ο Κυριακος Βελόπουλος για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δολοφονική επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύει ότι το «σύστημα» που σέρνει την ανθρωπότητα σε πόλεμο, φτωχεια και εξαθλίωση, θα κανει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία. Από τις ΗΠΑ, εώς την Ελλάδα.

Είναι στα χέρια των λαών να μην υποκύψουν στην καθεστωτική προπαγάνδα και να δώσουν στις κάλπες ένα ηχηρό μήνυμα που θα στείλει τους πολεμοκάπηλους όχι απλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

  1. Αυτό το σύστημα που σέρνει την ανθρωπότητα σε πόλεμο, φτώχεια και εξαθλίωση, αφού πρώτα το επέβαλλαν ως τρόπο ζωής, αφού έδωσαν κάθε δυνατή επιρροή ώστε οι λαοί να υπνωτίζονται με ψευδή ενημέρωση-παραπληροφόρηση στο σήμερα μένουμε αποδέκτες για την μορφή του και την βαρβαρότητα που ξέρει να επιδεικνύει δίχως τύψεις, δίχως ‘ίχνος ανθρωπισμού, δίχως αξία σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, πέρα από συμφέροντα οικονομικής φύσεως και υπεροχή δύναμης ώστε να διατηρούν διάρκεια στο να αποφασίζουν και να επιβάλλονται.
    Η ανατροπή του συστήματος αυτού διακατέχεται από αίμα, από σκληρές αναμετρήσεις, από χρόνιες αναμετρήσεις με το τέλος να μην εμφανίζει σαφή καθαρή εικόνα, αλλά λύσεις με ημίμετρα που εξακολουθούν να προκαλούν πόνο.
    Υπάρχει παντού γύρω μας σε κάθε χώρα που έδωσε την εξουσία σε ανθρώπους κατώτερους του αναστήματος και των περιστάσεων.
    Παρατηρούμαι την διαρκή παρατεταμένη μεθοδολογία να κερδίζουν χρόνο, να μην επιτρέπουν σε κάθε ευκαιρία να πάρει ανάσα τυχόν αλλαγή του η έστω περιορισμός του.
    Θα πονέσουμε τόσο εάν καταφέρουμε να απαλλαγούμε, αλλά ας γίνει παραδεκτό ότι κάποιας μορφής βοήθεια από εξωτερικούς παράγοντες δεν γίνεται να αποφευχθεί, όσο και εάν αυτό, το σύστημα της εξαθλίωσης το πολεμά με κάθε δυνατό τρόπο.
    Οι λαοί έχουν δώσει την μάχη της αντίδρασης και της αντίστασης, αλλά παραμένουμε θεατές που το θηρίο βρυχάται αλλά δεν εξοντώνεται , γιατί η παρατεταμένη διάρκεια του, επέτρεψε να εδραιωθεί σε ισχυρούς μηχανισμούς προστασίας του και υπεροχής του.
    Στη χώρα μας με πολυφωνία, με τάση εξουσίας ,προβολής προσωπικής επιβολής να πιάσουμε την καρέκλα,
    επίσης με εντολοδόχους από τα κέντρα υπεροχής το σκοτάδι διαρκεί σε βάθος χρόνου.
    Εκείνα τα πρόσωπα τα φωτεινά, τα ακέραια, τα ικανά που θα τους απελευθερώσει από τη μάστιγα των πολεμοκάπηλων οι λαοί λοιπόν αναζητούν και ελπίζουν, αλλά για την ώρα η καθυστέρηση δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.
    Πιέζει ο χρόνος, μα η ανατροπή όλα δείχνουν πως αργεί για την ώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ