Ένας 20χρονος “ψυχάκιας” σε ρόλο Lee Harvey Oswald: Τον άφησαν να πυροβολήσει τον Trump και μετά τον σκότωσαν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τη γνωστή μέθοδο ενός ψυχάκια τύπου Lee Harvey Oswald το deep state επιχείρησε να προσθέσει έναν ακόμη Αμερικανό Πρόεδρο τον Donald Trump στη λίστα των δολοφονημένων προέδρων.

Ο ένοπλος που επιχείρησε να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο Donald Trump το Σάββατο αναγνωρίστηκε ως ο 20χρονος Thomas Matthew Crooks, ανέφεραν πηγές στην The Post.

O Crooks, από το Bethel Park, Pa., έρριξε τουλάχιστο 8 πυροβολισμούς – ένας από αυτούς βρήκε τον Trump στο αυτί – σε μια υπαίθρια συγκέντρωση στο Butler ρ, λίγο έξω από το Pittsburgh.

Πηγές είπαν ότι ο Crooks σκαρφάλωσε σε μια οροφή ενός εργοστασίου παραγωγής περισσότερο από 130 γιάρδες μακριά από τη σκηνή στο Butler Farm Show.

Τον άφησαν να σκαρφαλώσει στη στέγη, παρότι αυτόπτες μάρτυρες τον έδειχαν στους αστυνομικούς, στην συνέχεια τον άφησαν να πυροβολήσει και αφού ο δράστης έρριξε 8 πυροβολισμούς οι άνδρες ασφαλείας σημάδεψαν το κεφάλι του και του έκλεισαν το στόμα!

Ένας άνδρας που παρακολούθησε την τρομακτική απόπειρα δολοφονίας του Donald Trump αποκάλυψε ότι προειδοποίησε τους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών για έναν ένοπλο σε μια κοντινή στέγη λίγα λεπτά πριν ακούσουν πυροβολισμοί.

Ο έκπληκτος μάρτυρας, που ονομάζεται μόνο Greg, είπε στο BBC ότι είδε τον επίδοξο δολοφόνο να σκαρφαλώνει στην κορυφή ενός κτιρίου έξω από την εκδήλωση στο Butler της Πενσυλβάνια και ότι έμεινε σαστισμένος από την έλλειψη δράσης από τους πράκτορες.

87302755 13632103 A Donald Trump supporter has described the moment the would be f m 17 1720921295733

Aυτός είναι ο μάρτυρας που ειδοποίησε τους απαθείς αστυνομικούς για τον σκαρφαλωμένο στη στέγη 20χρονο δράστη

Είπε: «Σκέφτομαι από μέσα μου, γιατί ο Trump μιλάει ακόμα, γιατί δεν τον τράβηξαν από τη σκηνή; Το επόμενο πράγμα που ξέρεις, ακούγονται πέντε πυροβολισμοί ».

Αφού ο ένοπλος άνοιξε πυρ, είδε τη Μυστική Υπηρεσία να «ανατινάζει το κεφάλι του», είπε ο άνδρας.

GSa0p67XoAEwZCG

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 07 14 10.04.18 scaled e1720942657694

GSazj3tXoAAVvQR

Στιγμιότυπο 2024 07 14 10.20.49 π.μ. e1720943699728

Δύο βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επαληθεύτηκαν από τους New York Times δείχνουν τον ύποπτο δράστη να κείτεται ακίνητος στην ταράτσα ενός μικρού κτιρίου περίπου 120 μέτρα βόρεια από τη σκηνή που μιλούσε ο πρών πρόεδρος.

https://twitter.com/coladoggxxx/status/1812285847921910241?s=61&t=69qM24fvfz5o3nkoW_wjtw

Η θέση του σώματος του ταιριάζει με την πιθανή θέση βολής. Μια ακουστική ανάλυση των πυροβολισμών διαπίστωσε ότι προερχόταν από περίπου την ίδια απόσταση με τη θέση του σώματος του ύποπτου δράστη και ο ορατός τραυματισμός στο δεξί αυτί του Trump, ο οποίος έβλεπε βορειοδυτικά, ήταν επίσης συνεπής με τους πυροβολισμούς από αυτή την κατεύθυνση.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο BBC ότι η αστυνομία επενέβη με καθυστέρηση και ενώ ο ελεύθερος σκοπευτής είχε γίνει ήδη αντιληπτός από αρκετούς στο πλήθος να πηγαίνει έρποντας σε μια οροφή κτιρίου. Η Αστυνομία άφησε τον Trump να μιλήσει, περιέγραψε, παρότι βλέπαμε ήδη τον ένοπλο.

sat stage locator Artboard

Trump assasination attempt 9

sat stage locator Artboard 2

sat stage locator Artboard 3

sat stage locator Artboard 4

Trump assasination attempt 10

Για χάος που ακολούθησε τους πυροβολισμούς μίλησαν άνθρωποι που βρίσκονταν στην προεκλογική συγκέντρωση. Όλοι έτρεχαν να προστατευθούν καθώς ακούγονταν οι πυροβολισμοί και ταυτόχρονα τα στελέχη των Μυστικών Υπηρεσιών έσπευδαν να κάνουν ασπίδα προστασίας και να απομακρύνουν τον Trump.

Σύμφωνα με τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ ο δράστης της απόπειρας σκοτώθηκε από δικό τους ελεύθερο σκοπευτή, ενώ ο πολίτης δολοφονήθηκε από τις σφαίρες του δράστη.

To FBI φέρεται ήδη να έχει ταυτοποιήσει τον δράστη. Ο επικεφαλής των ερευνών ωστόσο απέφυγε να το κατονομάσει επισήμως λέγοντας ότι οι σχετικές πληροφορίες θα δοθούν στη δημοσιότητα όταν η υπηρεσία θα είναι σίγουρη 100%. Πρόκειται για άνδρα, περίπου 20 ετών και είναι από την Pennsylvania, σύμφωνα με πολλούς αξιωματούχους των αμερικανικών αρχών επιβολής του νόμου.

O Donald Trump λίγη ώρα μετά την απόπειρα δολοφονίας του δήλωσε πως «θέλω να ευχαριστήσω τις Μυστικές Υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και όλες τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου για την άμεση ανταπόκρισή τους στους πυροβολισμούς που μόλις έλαβαν χώρα. Το πιο σημαντικό, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ανθρώπου που σκοτώθηκε στη συγκέντρωση, καθώς και στην οικογένεια ενός άλλου ατόμου που τραυματίστηκε σοβαρά».

Συνέχισε γράφοντας πως «Είναι απίστευτο ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να συμβεί στη χώρα μας. Προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για τον δράστη, ο οποίος είναι πλέον νεκρός. Πυροβολήθηκα με μια σφαίρα που διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς άκουσα έναν ήχο σφυρίγματος, πυροβολισμούς και αμέσως ένιωσα τη σφαίρα να διαπερνά το δέρμα. Έγινε μεγάλη αιμορραγία, οπότε κατάλαβα τότε τι συνέβαινε. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική» έγραψε κλείνοντας το μήνυμά του.

sat stage locator Artboard 5

Trump assasination attempt 7

Trump assasination attempt 8

O κυβερνήτης της πολιτείας, Josh Shapiro, σε ανάρτησή του στο Χ ενημέρωσεπως ο Donald Trump έφυγε από την την κομητεία όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί. «Υπό την προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ και με τη βοήθεια της Πολιτειακής Αστυνομίας της Πενσυλβάνια, ο πρώην πρόεδρος Trump έχει εγκαταλείψει τώρα την περιοχή Butler [όπου έγινε η συγκέντρωση]. Ο κυβερνήτης συνέχισε λέγοντας ότι ο ίδιος και η σύζυγός του «θρηνούν για τον νεκρό και προσεύχονται για τους δύο τραυματίες που νοσηλεύονται αυτή την ώρα». Εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις αρχές επιβολής του νόμου για την άμεση αντίδρασή τους και είπε ότι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι θα ηγηθούν της έρευνας.

Σύμφωνα με την προεκλογική ομάδα του, ο Donald Trump σκοπεύει να μεταβεί στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος το οποίο ξεκινά αύριο Δευτέρα. «Ο πρόεδρος Trump είναι καλά» και «ανυπομονεί να σας συναντήσει όλους στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν όπου θα διεξαχθεί αυτό το μεγάλο συνέδριο από τις 15 ως τις 18 Ιουλίου», επεσήμαναν επίσης η προεκλογική ομάδα του υποψήφιου και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

Tι είχε προηγηθεί>

trumpSZ7cyFXIAAwfrC

Καθώς αποκαλύπτεται σε ολόκληρο το δυτικό κόσμο ο ρόλος του deep state δείτε τι συνέβη πριν λίγο-[VIDEO]

Πυροβολισμοί (τουλάχιστο 5) στη συγκέντρωση του Trump στο Butler της Pennsylvania.

Ο πρώην πρόεδρος τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια το προσωπικό της ασφάλειάς του τον κατέβασε από τη σκηνή.

Ο Πρόεδρος Τrump απομακρύνθηκε εσπευσμένα από τη σκηνή από τις Μυστικές Υπηρεσίες σε μια συγκέντρωση στο Butler της Pennsylvania, το Σάββατο μετά από προφανείς πυροβολισμούς.

Πυροβολισμοί φάνηκε να ξέσπασαν λίγο αφότου ο Τrump άρχισε να μιλάει στη συγκέντρωση στους χώρους του Butler Farm Show το βράδυ του Σαββάτου.

Ο πρώην πρόεδρος μόλις είχε αρχίσει να μιλάει στο πλήθος όταν ακούστηκαν έως και πέντε πυροβολισμοί και κατέβηκε, περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στο εξής σημείο της ομιλίας του Trump>

“Και τότε ανέλαβε ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας μας. Και δείτε τι συνέβη στη χώρα μας. Toυλάχιστο 20 εκατομμύρια άνθρωποι ήρθαν παράνομα. Και, ξέρετε, αυτό είναι λίγο παλιό, αυτό το γράφημα… είναι μερικών μηνών και αν θέλετε πραγματικά να δείτε κάτι τόσο λυπηρό, ρίξτε μια ματιά στο τι συνέβη…» έλεγε o Trump πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί.

O πρόεδρος Joe Biden είπε ότι δεν ενημερώθηκε για τους πυροβολισμούς καθώς μίλησε σε δημοσιογράφους όταν έβγαινε από εκκλησία στο Delaware.

Σύμφωνα με κάποιες αναφορές στο X. o δράστης είναι νεκρός…Λογικό-για να μη μιλήσει…Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

609455

Στιγμιότυπο 2024 07 14 1.33.50 π.μ. e1720912044648

Στιγμιότυπο 2024 07 14 2.28.55 π.μ. e1720915316234

GSZwE10XsAARLE4

Στιγμιότυπο 2024 07 14 1.56.05 π.μ. e1720913328314

Στιγμιότυπο 2024 07 14 1.55.46 π.μ. e1720913366201

Στιγμιότυπο 2024 07 14 2.15.24 π.μ. e1720914477547

kourdistoportocali.com

  1. Μυστηρια χωρα . Μοναδικη χωρα παγκοσμιος που εχει την δολοφονια του Κενεντι , και την αποπειρα στον Τραμπ . Και μιλαμε για την πιο ασφαλη χωρα .

    • Εσύ δεν ξέρεις ποιοι πραγματικά κυβερνούν και γιατί δεν τον θέλουν τον Τραμπ. Τίποτε το μυστήριο λοιπόν για τους γνώστες της παγκόσμιας κατάστασης. Στο τέλος μπορεί και να τον φάνε με όπλο από πολύ μακρυά με ειδικό σκοπευτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ