Πραγματοποιήθηκε η πρώτη τακτική, απευθείας πτήση Σκόπια – Κωνσταντινούπολη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Σκοπίων έφτασαν σήμερα το απόγευμα επιβάτες από την πρώτη πτήση της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους «AJet», που είναι θυγατρική της Turkish Airlines.

Η AJet θα εκτελεί αυτήν την τακτική αεροπορική εταιρεία από το αεροδρόμιο των Σκοπίων με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις ή κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή.

Αυτή η τουρκική αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις εσωτερικού και διεθνείς πτήσεις προς την Κατεχόμενη Κύπρο, τη Δυτική Ευρώπη και τη Δυτική Ασία από τη βάση της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Sabiha Gokcen.

– Η εισαγωγή αυτής της νέας προγραμματισμένης αεροπορικής εταιρείας από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Σκοπίων που συνδέει τα Σκόπια με την Κωνσταντινούπολη, που εκμεταλλεύεται η AJet, αποτελεί σημαντικό ορόσημο στη στρατηγική επέκτασης της AJet, μετά την ανάληψη και έναρξη λειτουργίας από το αεροδρόμιο των Σκοπίων στην Αλικαρνασσό και την Αττάλεια τον Ιούνιο, ενισχύοντας έτσι τη σύνδεση μεταξύ Τουρκίας και Σκοπίων. Επιπλέον, αυτή η αεροπορική εταιρεία βελτιώνει τις δυνατότητες για ταξίδια μεταξύ Σκοπίων και Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με την «TAV Macedonia».

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της «TAV Macedonia», Nejat Kurt, με τη νέα αυτή τακτική γραμμή από Σκόπια προς Κωνσταντινούπολη και αντίστροφα, εμπλουτίζεται η ταξιδιωτική προσφορά της «TAV Macedonia».

Η αεροπορική εταιρεία AJet, από την άλλη, λέει ότι με αυτή τη νέα αεροπορική εταιρεία όχι μόνο ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών, αλλά προσφέρουν και περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές στους πελάτες τους.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ