Ευθύνες στις αρχές για το φιάσκο στον Μπάλο θα αποδοθούν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδιανόητα και όμως συμβαίνουν στην παραλία Μπάλο στα Χανιά της Κρήτης.
Μεταδόθηκαν ζωντανά εικόνες αποβίβασης τουριστών από τον καταπέλτη/πλατφόρμα οχηματαγωγού καμιά δεκαριά μέτρα μακριά από την επίμαχη παραλία ίδια ζώα.Όχι από τους κοντούς δεν πνίγηκε κανένας αφού όποιος τυχόν κινδύνευσε τον έσωσε ο διπλανός του.

Στην ανταπόκριση αναφέρεται η μή ύπαρξη πλωτού προβλήτα προς προστασία της ιδιαίτερου κάλλους της παραλίας αυτής. Όχι για την προστασία των επισκεπτών της παραλίας λέξη. Ούτε πράξη.

Ερωτήματα προς το Ναυτιλίας και Νησιωτικής …ανακύπτουν.

Το εν τη εικόνα οχηματαγωγό εκτέλεσε το δρομολόγιο με σφραγίδες απόπλου/κατάπλου από το Λιμεναρχείο, ή πειρατικά; Υπήρχαν στο αυτικινητάδικο σκάφος επαρκή σωστικά, και για τους επιβάτες/ζώα; Έγινε καταμέτρηση επιβατών κατά την επιβίβαση, ένθεν/εκείθεν;

Το ότι τώρα θα τοποθετηθεί, όπως ειπώθηκε προβλήτας δεν απαλλάσσει το Λιμενικό από ευθύνες έκθεσης σε κίνδυνο, της ζωής επιβατών να μένουν ατιμώρητες.

  1. Καλά ρε παιδιά, ηλίθιοι είναι αυτοί οι περίφημοι τουρίστες, ή σκηνοθετημένο κόλπο για να γίνει τουριστική εκμετάλλευση ενός τόπου NATURΑ; Κάτι μου βρωμάει εδώ πέρα, για ψαχτε το καλύτερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ