Αμφιλοχία: Του είχαν επιστρέψει την Καραμπίνα με την οποια δολοφόνησε τελικά την συζυγο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εγκληματικό λάθος των αρχών η μη κατάσχεση της καραμπίνας του δράστη στην 2η μήνυση του Θυματος . Του την είχαν επιστρέψει μετά την αθώωση του στις 12 Μαΐου!

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις οι αποκαλύψεις για την δολοφονία τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αμφιλοχία, όταν 43χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του έξω από το σπίτι της.

Ο δράστης έστησε καρτέρι θανάτου στην άτυχη γυναίκα και στην συνέχεια αυτοκτόνησε. Μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν μόνη της η 13χρονη κόρη τους, η οποία επικοινώνησε με τον κουμπάρο τους στον 2ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας και φώναζε «ο μπαμπάς μου είναι στο σπίτι με ένα κυνηγετικό όπλο».

Συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις της μητέρας της δολοφονημένης: «Πάει την Τρίτη το παιδί μου στην Αστυνομία να υποβάλει μήνυση και αυτός εξαφανίστηκε. Πήγε στο σπίτι της και έκανε φασαρία, γιατί έπινε. Την χτύπησε, ήταν όλο το μάτι της πρησμένο. Εξαφανίστηκε ο κύριος και δεν μπορούνε να τον βρούνε» είπε στην ΕΡΤ.

Πληροφορίες της ΕΡΤ φέρουν τον δράστη να κρατούσε όμηρο τη 13χρονη κόρη του, ώστε να υποχρεώσει την πρώην σύζυγό του να γυρίσει στο σπίτι.

Οι απειλές που εξαπέλυε ήταν συνεχείς. Φέρεται να της είπε: «Αν δεν έρθεις, αν δεν γυρίσεις στο σπίτι, θα σκοτώσω το παιδί».

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη νέα δολοφονία με θύμα την 36χρονη Αρετή από την Αμφιλοχία και δράστη τον 43χρονο Μπάμπη, τον εν διαστάσει σύζυγό της ο οποίος αφού την σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ