Στην περιοχή της Μόσχας: Συνετρίβη Superjet 100- οι λόγοι της πτώσης του αεροσκάφους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πουλιά που εισχώρησαν στους κινητήρες θα μπορούσαν να τους είχαν κάνει να σταματήσουν και να συντριφτεί το αεροπλάνο Superjet 100 στην περιοχή της Μόσχας, δήλωσε πηγή των αεροπορικών εταιρειών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε χαμηλό υψόμετρο και σε χαμηλή ταχύτητα, τα πουλιά που μπαίνουν σε κινητήρες αεροσκαφών μπορεί να οδηγήσουν στην ταχεία ανάπτυξη μιας καταστροφικής κατάστασης, αναφέρει το TASS.

Ανέφερε το παράδειγμα ενός περιστατικού που είναι γνωστό ως «θαύμα στο Hudson», το οποίο συνέβη στις 15 Ιανουαρίου 2009 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε υψόμετρο άνω των 900 μέτρων (στο ίδιο περίπου υψόμετρο, συνέβη κατάσταση έκτακτης ανάγκης με το Superjet), πουλιά χτύπησαν και τους δύο κινητήρες του Airbus A320 που απογειώθηκε. Τότε οι πιλότοι κατάφεραν να προσγειώσουν το αεροπλάνο στα νερά του ποταμού Χάντσον. Όλοι οι επιβαίνοντες – 155 επιβάτες και πέντε μέλη πληρώματος – επέζησαν.

%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B2%CE%B7 Superjet 100 %CE%BF%CE%B9 %CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9 %CF%84%CE%B7%CF%82 %CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7%CF%82 %CF%84%CE%BF%CF%85 %CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%82

Αερομηχανικοί ανέφεραν ότι η κύρια εκδοχή του αεροπορικού δυστυχήματος στην περιοχή της Μόσχας, όπου συνετρίβη το Superjet 100,  είναι η ταυτόχρονη βλάβη των δύο κινητήρων του αεροσκάφους.

Το αεροπλάνο Superjet 100 που συνετρίβη την Παρασκευή στην περιοχή της Μόσχας θα μπορούσε να έχει συντριβεί λόγω βλάβης ενός από τους κινητήρες, ανέφεραν οι επιχειρησιακές υπηρεσίες.

Την Παρασκευή, ένα αεροπλάνο Superjet 100 συνετρίβη στην περιοχή Kolomensky της περιοχής της Μόσχας , το αεροσκάφος εξερράγη κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης με το έδαφος.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει αριθμό των θυμάτων από το αεροπορικό δυστύχημα.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ