Επίθεση Σπιρτζη σε Κασσελακη: Θα είναι τιμή μου να διαγραφώ από ομάδες ανθρώπων που μιλούν με υβριστές του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Χρήστος Σπίρτζης τις επιθέσεις στο Στέφανο Κασσελάκη και τον προκαλεί να τον διαγράψει. Επιπλέον, δίνει απαντήσεις για την επιστολή 70 μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που τον κατηγορούν για «αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά» .

«Εύχομαι να διαγραφώ από τον Κασσελάκη» δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής σε συνέντευξή του στο ATTICA TV.

«Όποιον διαφωνεί πρέπει να τον διαγράφεις; Ας με διαγράψει. Εμένα καλό θα μου κάνει. Εύχομαι να διαγραφώ, θα είναι τιμή μου να διαγραφώ από ομάδες ανθρώπων που μιλούν με υβριστές του ΣΥΡΙΖΑ, από ανθρώπους που κατηγορούν και ρίχνουν λάσπη στον Αλέξη Τσίπρα για μαύρα χρήματα» δήλωσε.

«70 μέλη είναι, όχι εκλεγμένα μέλη, από τις 230.000 μέλη που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καλό θα ήταν, επειδή προαγγέλθηκε από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη λίγες ώρες πριν. Προαναγγέλθηκε όχι επίσημα, γιατί δεν βγήκε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης ή κάποιος συνεργάτης του που να λέει ότι παραπέμπουμε τον Χρήστο Σπίρτζη για διαγραφή αλλά προαναγγέλθηκε από τον Νίκο τον Μωραΐτη που είναι υβριστής μας, όχι μόνο δικός μου και του Κώστα του Ζαχαριάδη και του Γιώργου του Βασιλειάδη, και όποιου άλλου διαφωνεί με το Στέφανο Κασσελάκη» πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ