Aπείλησε ότι θα κάψει ζωντανή την σύζυγό του και καταδικάστηκε επτά μήνες με αναστολή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έχει προκαλέσει γενική κατακραυγή και ιδιαίτερο θόρυβο στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ένας 65χρονος άνδρας που απείλησε ότι θα κάψει ζωντανή την σύζυγό του και ότι θα είναι, όπως της είπε, το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας…

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά την καταγγελία που υπέβαλε στην αστυνομία η παθούσα και το δικαστήριο τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, με τριετή αναστολή, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της 65χρονης γυναίκας, το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή όταν ο επί 25 χρόνια σύζυγός της ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή, να την βρίζει χυδαία και να την απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

“Φοβάμαι, γιατί έχει εμμονή με τις γυναικοκτονίες. Ασκεί λεκτική βία εις βάρος μου τα τελευταία χρόνια και έκανα υπομονή. Στις 7 Ιουλίου ξεκίνησε να με βρίζει και, μεταξύ άλλων, μου είπε ότι “θα σε εκδικηθώ, αλλά ακόμα δε ξέρω τον τρόπο. Δεν θα σε σώσει κανένας. Ο σύζυγός μου έχει εμμονή με τις γυναικοκτονίες. Μου είπε ότι σου άξιζε να είσαι το νούμερο ένα θύμα γυναικοκτονίας, αλλά θα είσαι το επόμενο. Τον φοβάμαι, με κακοποιεί συνέχεια λεκτικά“, είπε η γυναίκα.

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος τής απευθύνεται με άκρως εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς, ενώ της έχει πει πολλές φορές ότι θέλει να πεθάνει, για να ησυχάσει ο ίδιος. “Να πεθάνεις πριν τον πατέρα σου, για να σε θάψει εκείνος, γιατί εγώ δεν έχω λεφτά“, είναι μερικές από τις αδιανόητες φράσεις που κατέθεσε στο δικαστήριο ότι της είπε. Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι απείλησε την σύζυγό του και απέδωσε την απόφασή της να τον καταγγείλει στην αστυνομία στο ότι ήθελε να προχωρήσουν την διαδικασία διαζυγίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ