Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Τα μειδιάματα των αρχηγών κρατών με τα λευκά αθλητικά παπούτσια του Έντι Ράμα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, συμμετείχε στην τελετή της 75ης επετείου του ΝΑΤΟ χθες το απόγευμα στην Ουάσιγκτον. Ο Ράμα τράβηξε ξανά την προσοχή με το ντύσιμό του σε αυτή τη συνάντηση υψηλού επιπέδου.

Σε αντίθεση με τους ηγέτες άλλων χωρών, ο Ράμα είχε επιλέξει να «σπάσει» το επίσημο κοστούμι του με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια και αυτό χάριν της …καλλιτεχνικής του ιδιότητας.

%CE%9F %CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD %CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC %CE%BC%CE%B5 %CF%84%CE%B1 %CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC %CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC %CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1 %CF%84%CE%BF%CF%85 %CE%A1%CE%AC%CE%BC%CE%B1 1

Μάλιστα τα αθλητικά παπούτσια του Ράμα δεν έχουν διαφύγει και της προσοχής του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος σε βίντεο που κυκλοφορεί στο δίκτυο φαίνεται να του δίνει σημάδι έγκρισης με ένα ιδιαίτερο μειδίαμα μόλις δει τα λευκά αθλητικά παπούτσια.

Είναι αλήθεια ότι έχουν στραβώσει τα δάχτυλα του ποδιού του και δεν μπορεί να φορέσει δερμάτινα; Ίσως να τραβούσε περισσότερο την προσοχή εάν πήγαινε στη σύνοδο ξυπόλυτος…

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ