Κακοποιούσε τα τρια ανήλικα παιδιά του και βίαζε την συζυγο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα φρικιαστικά κατήγγειλε μία γυναίκα πως συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της στην Φθιώτιδα, όπου ο σύζυγός της φέρεται να την βίαζε, ενώ χτυπούσε συστηματικά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι άνδρες της ΕΛΑΣ ενημερώθηκαν για σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Όταν έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν την μητέρα, που τους περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα βίωνε η ίδια και τα παιδιά της στα χέρια του συζύγου της. Σύμφωνα με τα όσα σοκαριστικά ανέφερε, ο άνδρας την χτυπούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ δεν δίσταζε να ξυλοφορτώνει και τα τρία παιδιά που είχαν αποκτήσει.

Ο άνδρας βρισκόταν κλειδωμένος στο σπίτι κι έτσι στην επιχείρηση για την σύλληψή του συμμετείχαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του φορέσουν χειροπέδες. Παράλληλα, στο σπίτι εντόπισαν και χασίς περίπου 150 γραμμαρίων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ