Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βελόπουλος: Συνυπεύθυνος σε εσχάτη προδοσία ο Μητσοτάκης – Και συναυτουργοί οι βουλευτές του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Βουλή η παραδοχή Μητσοτάκη ότι η στήριξη στην Ουκρανία προκάλεσε κενά στην αμυντική ικανότητα της χώρας. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε για εσχάτη προδοσία τον πρωθυπουργό και απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ πρόσθεσε με νόημα ότι και εκείνοι είναι συναυτουργοί στην εσχάτη προδοσία!

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην αναπληρώτρια Σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ Νάντια Σάντλοου, μιλώντας με τον του είπε ότι: «η Ελλάδα έχει κάνει απίστευτα πολλά για την Ουκρανία. Είστε ένα από τα κορυφαία κράτη στην παροχή πυραύλων και πυρομαχικών στους Ουκρανούς». Και εκείνος της απάντησε: «Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να εξετάσουμε τα κενά, που έχει δημιουργήσει αυτό στις δικές μας αμυντικές ικανότητες».

«Πως ρωτώ πώς θα αποκαλούσατε έναν πρωθυπουργό που, σε συνέντευξή του, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κενά στην άμυνα της χώρας;», ρώτησε ο Κ. Βελόπουλος σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής και πρόσθεσε: «σας θυμίζει κάτι αυτό; Αυτό θυμίζει τον Ιωαννίδη, που το 1974 απέσυρε την ελληνική μεραρχία από την Κύπρο».

«Ο Κ. Μητσοτάκης δεν είναι χαζός, δεν είναι ανόητος, είναι όμως δουλικός στα αμερικανικά συμφέροντα. Και ομολόγησε ότι αυτή η δουλοπρέπεια έχει δημιουργήσει κενά στην άμυνα της χώρας στο Αιγαίο», τόνισε ο Κ. Βελόπουλος και υπογράμμισε: «κύριε Μητσοτάκη, σας κατηγορώ για εσχάτη προδοσία. Κύριοι βουλευτές της ΝΔ, κύριοι υπουργοί, όσο τον στηρίζετε είστε συναυτουργοί σε αυτή την προδοσία!».

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατήγγειλε ότι η συνέντευξη Μητσοτάκη δεν ανεβαίνει στο διαδίκτυο. «Το περίεργο είναι ότι όποιος επιχείρησε να ανεβάσει τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Facebook, τα βίντεο αμέσως κατέβαιναν. Βέβαια!

Γιατί εσείς έχετε την ομάδα των ανθελληνικών hoaxes και του Αλικάκου. Όσο όμως και αν θέλετε να βάζετε κουκούλα στις ειδήσεις, εμείς θα σας ξεκουκουλώνουμε!», ανέφερε και κατέληξε «με ένα μήνυμα προς τους Έλληνες: εμείς δεν υπακούμε στους ξένους ούτε σε πρεσβείες. Εμείς βαδίζουμε στα βήματα του Καποδίστρια που είπε: «Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την καρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ