Ευαγγελος Αντωναρος: Ξεπουλανε για πενταροδεκάρες της Τράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυβέρνηση Μητσοτακη ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ προχωράει ακάθεκτη σε μια άνευ προηγούμενου ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Το ξεπόυλημα για πενταροδεκάρες της Τράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτής της συστηματικής συμπεριφοράς. Ο Κασσελακης παραθέτει όλα τα σχετικά στοιχεία. Και ξέρει πολύ καλά για τι πράγμα μιλάει.

Η σιωπή Μητσοτακη και του αρμόδιου υπουργού Χατζηδάκι που έστειλε έναν υπάλληλο του να μιλήσει σ ένα κανάλι και να δικαιολογήσει τις προκλητικές εξελίξεις είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ.

Ξέρουν τι κομπίνες γίνονται, ξέρουν τι χαριστικές ρυθμίσεις συν ομολογούνται. Και το μόνο που μένει να αποκαλυφθεί αν και ποια..δωράκια υπάρχουν. Όλα όμως θα έρθουν στο φως.

Το δε ψευτοεπιχέιρημα ότι με τον νέο πέμπτο τραπεζικό πόλο θα ενισχυθεί ο…ανταγωνισμός είναι για γέλια. Αυτό που δεν έγινε με τέσσερις τραπεζικούς παίκτες, γιατί να γίνει με πέντε. Αντίθετα κι ο πέμπτος, αν τελικά δημιουργηθεί ( που φαίνεται πως έτσι θα γίνει) , θα μπει κι αυτός στο κοινό παρτυ της λεηλασίας του μέσου
Έλληνα από τις αδίστακτες τράπεζες.

Άλλο έπρεπε να γίνει: Μια τράπεζα ΕΠΡΕΠΕ/ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνει η να περάσει σε δημόσιο έλεγχο, προσωρινά έστω, ώστε να μπορέσει το κράτος να ασκήσει τραπεζική και πιστωτική πολιτική προς όφελος της κοινωνίας. Αλλά αυτό είναι αντίθετο με τις νεοφιλελεύθερες δοξασίες των καταστροφέων της ελληνικής κοινωνίας ( και της οικονομίας) που όλα τα βγάζουν στο σφυρί. Και θ αφήσουν τη χώρα και το δημόσιο ταμείο στον ασσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ