Οι δύο Βαγγέληδες της Χειμάρρας, ιεραπόστολοι του ελληνικού σοβινισμού για το παραμύθι της Βορείου Ηπείρου (Αλβανικό δημοσίευμα)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο Βαγγέληδες, γράφει η αλβανική Pamfleti

Όλοι χρειάζονται τη Χειμάρρα:

 Η συμμορία του Έντι Ράμα τη χρειάζεται για να συνεχίσει τα κρυφά παζάρια και τις κλοπές. Η συμμορία του Σαλί Μπερίσα και του Ιλίρ Μέτα την χρειάζονται για να πάρουν εκείνα τα οικόπεδα που δεν κλάπηκαν ακόμη, ενώ ο Μητσοτάκης την χρειάζεται για να πει ότι η Χειμάρρα είναι ελληνικός πληθυσμός και επικράτεια…

Με εντολή του Έντι Ράμα, η Προεδρία του Σοσιαλιστικού Κόμματος- SP όρισε υποψήφιο για τον Δήμο Χιμάρας, τον Βαγγέλη Τάβο, πρώην βουλευτή και πρώην υπουργό από το κόμμα LSI στην κυβέρνηση «Μπερίσα-Μέτα», Έλληνας υπήκοος κάτοικος Δρόπολης, κάτοικος Χειμάρρας για 6 μήνες και Νομάρχης Αυλώνας για 4 μήνες που διαμένει στα Τίρανα…

Μπροστά του θα είναι η υποψηφιότητα του Δημοκρατικού Κόμματος και του Ελληνικού Κόμματος που συνδέεται με την «Ομόνοια», αυτή τη φορά χωρίς επίσημη συμμαχία με το Κόμμα Ελευθερίας, αφού ο Έντι Ράμα έδωσε στον Σαλί Μπερίσα τη σφραγίδα του κόμματος και δίνει άδεια για πύργους και συνεργάζεται με αυτόν.

Ανεξάρτητα όμως από το αν ο αντίπαλος υποψήφιος θα είναι ο γιος του Φρέντη Μπελέρη ή οποιοσδήποτε άλλος στρατιώτης του ΚΕΑΔ της Ομόνοιας.

  • Μάλιστα, στις εκλογές της 4ης Αυγούστου στη Χειμάρρα θα έρθουν αντιμέτωποι οι δύο  Βαγγέληδες της Ελλάδας: ο Βαγγέλλης Τάβος στο λογότυπο του SP και Βαγγέλης Ντούλες με το σήμα του Δημοκρατικού Κόμματος- PD.
  • Αναγνωρίζοντας τη δραστηριότητά τους, στην υπηρεσία των κρατικών, εθνικών συμφερόντων και των εξτρεμιστικών ελληνικών σοβινιστικών κύκλων κατά της Αλβανίας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βαγγέλης Τάβος και ο Βαγγέλης Ντούλες, που είναι η μάσκα του αντιπάλου υποψηφίου, είναι πιστοί ιεραπόστολοι της Ελλάδας.

Ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα επέλεξε τον Βαγγέλη Τάβο, για να τον χρησιμοποιήσει ως Έλληνα εκπρόσωπο, για να πάρει τις ψήφους εκείνων των 2000 Χειμαρριωτών με ελληνική υπηκοότητα, αλλά και εκείνων των μεταναστών που θα στείλει ο Μητσοτάκης, για να ψηφίσουν τον υποψήφιο των Σαλί Μπερίσα και Βαγγέλη Ντούλε στη Χειμάρρα.

Επί διακυβέρνησης Ράμα, χρειάζεται τον Βαγγέλη Τάβο για δήμαρχο, για να συντηρεί και να διοικεί τον Δήμο Χειμάρρας, για δύο σκοπούς και συμφέροντα: Να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους οικοδόμους και τους ολιγάρχες και να κρατήσει κρυφή την υπόθεση που έχει κάνει επί 13 χρόνια με τον Γιώργο Γκόρο, Lenc Gjikurinë κ.λπ.

Η συμμορία του Σαλί Μπερίσα, του Ιλίρ Μέτα, του Βαγγέλη Ντουλές και των φίλων και ολιγαρχών τους είναι το ίδιο.

Ο δήμος της Χειμάρρας πρέπει να πάρει εκείνα τα εδάφη που η συμμορία του Έντι Ράμα άφησε χωρίς κατάσχεση ενώ ο Μητσοτάκης το χρειάζεται για να πει ότι η Χειμάρρα είναι ελληνικός πληθυσμός και επικράτεια.

Ο Βαγγέλης Τάβος και ο Βαγγέλης Ντούλες υποστηρίζουν δημόσια αυτή την ελληνική υπόθεση εδώ και 30 χρόνια, γίνονται εκπρόσωποι εξτρεμιστικών και σοβινιστικών αντιαλβανικών κύκλων, καθώς και ενεργοί υποστηρικτές της ομάδας «ΜΑΒΗ» [σημ. = Μέτωπο Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου] και του κόμματος «Χρυσή Αυγή».

Ακόμη και οι δύο Βαγγέληδες, σε κάθε περίπτωση πρόκλησης και πίεσης από αυτούς τους ελληνικούς πολιτικο-κρατικούς κύκλους, έχουν τοποθετηθεί προσωπικά και πολιτικά, ως ιεραπόστολοι του ελληνικού σοβινισμού για το εγχείρημα του εδαφικού παραμυθιού της «Βορείου Ηπείρου».

Οι δύο Βαγγέληδες της Χιμάρας δεν εγκαταλείπουν την αποστολή τους να υπηρετήσουν τους ελληνικούς αντιαλβανικούς κύκλους και συνάδουν με τον Φρέντη Μπελέρη ακόμη και αυτοί ήταν και είναι τα αφεντικά του στην προπαγανδιστική και αντιαλβανική δράση του εξελληνισμού της Χιμάρας και ολόκληρου του νότου.

Για παράδειγμα, στις 10 Απριλίου 1994, όταν ελληνικές εξτρεμιστικές ομάδες επιτέθηκαν με όπλα στο μεθοριακό φυλάκιο της Επισκοπής στο Αργυρόκαστρο, σκότωσαν δύο Αλβανούς αξιωματικούς. Τότε κατονομάστηκαν για αυτήν την επίθεση ο Βαγγέλης Ντούλες και ο Βαγγέλης Τάβος, επικεφαλής εκείνης της εποχής της «Ομόνοιας» στον «Πόλεμο για την απελευθέρωση της ελληνικής επικράτειας».

Στις 8 Νοεμβρίου 2018, ο Βαγγέλης Τάβος και ο Βαγγέλης Ντούλες, με τις ελληνικές σημαίες στα χέρια της Βορείου Ηπείρου, πήγαν στην εξόδιο ακολουθία  του αντιαλβανού εξτρεμιστή Κωνσταντίνου Κατσίφα, αποτελώντας μέρος του ελληνικού πλήθους, που ζητούσε την κατάληψη της νότιας Αλβανίας μετά τον πόλεμο.

Ενώ στις 4 Νοεμβρίου 2018, οι δύο Βαγγέληδες και ο Φρέντης Μπελέρης πήγαν στην οικογένεια του Κατσίφα συνοδευόμενοι από την ακραία Ελληνίδα (σημ. Ελληνοκύπρια) βουλευτή Ελένη Θεοχάρους, όπου είπαν στη μητέρα του ότι το αίμα του Κατσίφα χύθηκε για την απελευθέρωση των εδαφών της ελληνικής μας πατρίδας.

Pamfleti

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ