Συνεχίζεται η φοροληστεία Μητσοτάκη μέσω της αύξησης των αντικειμενικών αξιών, πλην Κολωνακίου φυσικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλο πάλι αυτό το νέο ξαφνικό/αρπαχτή για τον πολύ λαό από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη. Τονίζεται το «του Μητσοτάκη» διότι ο Μητσοτάκης μόνο Νέα Δημοκρατία δεν είναι. Ότι άλλο θέλει είναι.

Αυτός λοιπόν ο κύριος του οποίου η κυβέρνηση ανακοίνωσε αλλαγή, δες αρπαχτή, δια μέσου της αύξησης των «αντικειμενικών» αξιών, αλλά το ονόμασαν αλλαγή (χτυπάει πιο «ευρωπαϊκά!») σε 12 πλην Αθηνών/Κολωνακίου, δήμους. Οι δε νέες τιμές οποίες και θα επηρεάσουν αρνητικά το εισόδημα των κατάφορα αδικουμένων ιδιοκτητών ακινήτων των υπό ξεζούμισμα περιοχών, θα ξανα υπολογιστεί, λένε, από «ειδικούς» εκτιμητές ακινήτων!

Μα κανένας, μέσα σ´ αυτή τη ρημάδα χώρα, κανένας από τους κυβερνώντες αυτήν δεν σκέφθηκε το οτι με τους νέους φόρους που θα συμπαρασύρει η ήδη αποφασισθείσα «αλλαγή» πως θα τα βγάλει πέρα ο συνταξιούχος με τα 30€ της με «αντικειμενικά» κριτήρια
μηνιαίας αύξησης που του δόθηκε με τον Μητσοτάκη πανηγυρίζοντα επί τη ανακοινώσει αυτής για το «κατόρθωμα» του;

Να δοθεί λοιπόν η νέα αντικειμενική αύξηση των αξιών ακινήτων των εν λόγω περιοχών ταυτόχρονα με την ίση και αντικειμενική, αν όχι και κάτι παραπάνω, αύξηση των εισοδημάτων (μισθών/συντάξεων)των υπό σφαγή κατοίκων/ιδιοκτητών των εν λόγω περιοχών. Αλλιώς να περιοριστεί η «Μητσοτάκειος» αλλαγή μόνο και αποκλειστικά στις αγοραπωλησίες των ακινήτων. Και πανελλαδικά. Κάθε δε νέα αύξηση της φορολογίας ακινήτων περιλαμβάνουσας μισθωτών/συνταξιούχων εισοδήματα, να είναι άρρηκτα δεμένη με ανάλογες ταυτόχρονες αυξήσεις των εισοδημάτων αυτών, αλλιώς με Μητσοτάκη προμηνύεται «πνίξιμο».

Ίσως και να τα κάνει επειδή προβλέπεται ταχεία και δια παντός αποχώρηση αυτού από τα εδώ, και….ότι προλάβει. Δυστυχώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ