Λιβύη: Αμερικανοί αξιωματούχοι συζητούν στην Τρίπολη προγράμματα στρατιωτικής εκπαίδευσης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Επιτετραμμένος στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λιβύη Τζέρεμι Μπερντ και ο Ακόλουθος Άμυνας συναντήθηκαν στην Τρίπολη με στρατιωτικούς αξιωματούχους από τη Δυτική Περιφέρεια για να συζητήσουν προγράμματα εκπαίδευσης αξιωματικών, σύμφωνα με τον Μπερντ.

«Συζητήσαμε ευκαιρίες για επέκταση των προγραμμάτων επαγγελματικής στρατιωτικής εκπαίδευσης για αξιωματικούς από όλη τη Λιβύη, συνεργασία για την ανάπτυξη ικανοτήτων και ενίσχυση της ανταλλαγής πληροφοριών για να συνεχίσουμε να σημειώνουμε απτή πρόοδο στη συνεργασία ασφαλείας ΗΠΑ-Λιβύης», είπε ο Μπερντ.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεσμεύονται να αυξήσουν τη συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας με επαγγελματίες στρατιωτικούς σε όλα τα μέρη της Λιβύης για να υποστηρίξουν τη στρατιωτική ενοποίηση και να βοηθήσουν τους Λίβυους να διαφυλάξουν την κυριαρχία τους», επιβεβαίωσε.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στη Δυτική Περιφέρεια Στρατηγός Μοχάμεντ Χαντάντ, ο Αναπληρωτής Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αντιστράτηγος Ναμρούς, ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Υποστράτηγος Γκουτζάιλ και ο Διευθυντής Στρατιωτικών Πληροφοριών Ταξίαρχος Χαμζά.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ