Σε προεκλογικό του γραφείο έχει μετατρέψει τον Δήμο ο Χάρης Δούκας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντέλει το «νέο και άφθαρτο», που πρεσβεύει ο δημαρχος Χάρης Δούκας που σε μια νύχτα έγινε δήμαρχος και σε λίγες εβδομάδες δελφίνος, είναι στην πραγματικότητα παλαιό και φθαρμένο.

Η εντυπωσιακή στήριξη που απολαμβάνει από ΜΜΕ και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν φαίνεται να είναι και τόσο ανιδιοτελής.

Για παράδειγμα, η Κατερίνα Μπατζελή που ξιφουλκεί κατά του Ανδρουλάκη, για να φέρει το «νέο», βρίσκεται στα κατάστιχα των απευθείας αναθέσεων του δήμου. Με αμοιβή αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Το ίδιο και κάποια άκρως συστημικά ΜΜΕ που πρόσφατα έδειξαν στον Ανδρουλάκη την έξοδο.

Κάπως έτσι λύνεται και η απορία για την απροθυμία του Χάρη Δούκα να τελέσει διαχειριστικό έλεγχο στην «αμαρτωλή» δημοτική επιχείρηση, παρά τις παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο.

Μην δούμε και τίποτα απευθείας αναθέσεις και σε άλλους υποστηρικτές του δημάρχου…

  1. Ποια είναι η ηθική αξια αυτών. των ανθρώπων;;;; Πως γίνεται και μετά. την οποια εκλογή τους μετατρεπονται σε σουργελα χωρις καμία ντροπή;;;;;; Φτύνει στα μούτρα τους Αθηναίους,δεξιούς και. αριστερούς που τον ψήφισαν για να φύγει ο ντορογιος, και αντί να πλακώσουν παντού ορκοτοι για τα λεφτά πού φαγοθηκαν, τα κάνει πλακάκια με τους νταβατζηδες που τον έθαβαν , και πάει για αρχηγεια. Η ξεφτίλα αυτών των ανθρώπων .δεν έχει ορια και φτάνουμε στο σνμειο να λέμε ότι όλοι ίδιοι είναι . Ασιχτηρ λαμογια, μας εκαναν να λεμε, καλιτερη η παραλια και εμάς τους πολτικοποιημενους.

  2. Αποτυχημενε Δημαρχε και μελοντικε αποτυχημενε Εθνοσωτηρα παρε καμμια σκουπα και δειξε εργο και ασε τα αρχηγιλικια
    Μια Ελλαδα Προεδροι και θαυματοποιοι εκ του προχειρου
    κρυβοντας εντεχνως την μορφη και τον χαρακτηρα του Χοιρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ