Σερβία: Συνελήφθη πρώην υφυπουργός και άλλοι επτά αξιωματούχοι για διαφθορά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρώην υφυπουργός στο Υπουργείο Παιδείας, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για εγκληματικές πράξεις επιρροής διαπραγμάτευσης και κατάχρηση υπηρεσιακής θέσης.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο διευθυντής και ο κοσμήτορας εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από την περιφέρεια Νις.

Μετά από αρκετούς μήνες προανακριτικού έργου, η Εισαγγελία για το Οργανωμένο Έγκλημα, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασφάλειας και Πληροφοριών και την Υπηρεσία Καταπολέμησης του Οργανωμένου Εγκλήματος, συνέλαβε οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Υφυπουργός στο Υπουργείο Παιδείας της Σερβίας, με την υποψία διάπραξης εγκληματικών πράξεων επιρροής διαπραγμάτευσης και κατάχρηση υπηρεσιακής θέσης.

%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%86%CE%B8%CE%B7 %CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD %CF%85%CF%86%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82 %CE%BA%CE%B1%CE%B9 %CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1 %CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC %CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1 %CE%B3%CE%B9%CE%B1 %CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B8%CE%BF%CF%81%CE%AC2

Η Σερβική Ραδιοτηλεόραση αναφέρει τα αρχικά των ονομάτων τους σημειώνοντας τη λήψη ‘δώρων’, την άμεση ανάθεση δημόσιων έργων σε εταιρείες με σκοπό την αποκόμιση οφέλους, όπως σημειώνεται.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς είπε ότι ο πρώην υφυπουργός Ν. Ρ.  συνελήφθη στη Νις ως ύποπτος για διάπραξη του ποινικού αδικήματος της διαπραγμάτευσης επιρροής.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ