The Chase: Κατερρευσε η Μαρια Μπεκατωρου απο συγκίνηση στο τελευταίο επεισόδιο του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια απο τις πιο ανθρώπινες στιγμές στην Ελληνική Τηλεοραση έζησαν οι τηλεθεατές του παιχνιδιού The Chase στο Mega το οποιο σημερα ολοκλήρωσε τον τρίτο κυκλο του.

Η παρουσιάστρια της εκπομπης, Μαρια Μπεκατωρου μιλησε συγκινημένη για την πορεία του παιχνιδου αυτά τα τρια χρόνια που βγαίνει στον αέρα του Mega και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές με την υπόσχεση πως θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο.

Η Μαρια Μπεκατωρου εχει καταφέρει πλέον να ειναι ένα απο τα κορυφαία ονόματα στην Ελληνική Τηλεοραση, χάρη στην σκληρή δουλεια της αλλα και στον ανθρώπινο χαρακτήρα της, που την μετά προσγειωμένη παρα την τεράστια επιτυχία της στον χώρο της τηλεόρασης.

Δεν φοβήθηκε να δείξει τα συναισθήματα της μπροστά στην κάμερα, δεν φοβήθηκε να τσαλακώσει την εικόνα της με τα δάκρυα συγκίνησης που κύλησαν απο τα μάτια της, δεν φοβήθηκε μα παραμεινει αληθινή σε ένα κόσμο μοιάζει ψεύτικος.

Η Μαρια εχει καταλάβει αυτο που ελάχιστοι σταρ της τηλεόρασης ξερουν: Πως η επιτυχία αν δεν βγαίνει μεσα απο την ψυχή σου δεν θα ειναι ποτε αληθινή, αλλα προσωρινή.

kalinda

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ