Η Ραλλία Χριστίδου για την εφημεριδα Αυγή: τα μέσα να υπηρετούν το σκοπό του κόμματος και όχι το κόμμα να υπηρετεί τα μέσα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διεκδίκηση δικαιωμάτων ή στοχευμένη επίθεση;
“Πήρες μια απόφαση από την Αμερική να μας κλείσεις”

Μόνος του αποφάσισε ο @skasselakis ; Τόσο η οικονομική διεύθυνση όσο και τα αρμόδια όργανα μιλούσαν για την οικονομική αιμορραγία του μέσου χρόνια πίσω.

“Ναι αλλά σ’ εμάς οφείλονται περισσότεροι μισθοί από ό,τι στους εργαζόμενους της Κουμουνδούρου και δεν έχουμε άλλο περιθώριο”

Δηλαδή; Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στην Κουμουνδούρου έχουν περιθώριο; Τους έχετε ρωτήσει; Διαφορετικά τα δικαιώματα των υπόλοιπων εργαζομένων;

“Δε θέλουμε ελεημοσύνη”

Ποιος μιλάει για ελεημοσύνη; Για βιωσιμότητα μιλάμε.Τι θα κάνετε για αυτό;

“Κανείς δε μιλάει για την επιδραστικότητα του εντύπου και το ποσοστό των εκλογών οφείλεται στα μέσα”

Υποκειμενική άποψη που επιδέχεται πολλή συζήτηση.

“Δεν σε πιστεύω. Όσες φορές κι αν συζητήθηκε ( το κλείσιμο του καθημερινού φύλου) δεν έγινε μ’ αυτές τις ποιότητες και αυτόν τον τρόπο”

Αλήθεια θέλετε να μιλήσουμε για ποιότητα; Είναι μετρήσιμη. Μετριέται με κριτήρια αξιολόγησης.
Έχουν τεθεί κριτήρια και ποια είναι αυτά; Και εντέλει η λειτουργία του μέσου είναι το πρόβλημα ή ο ίδιος ο Πρόεδρος;

Το δικαίωμα της εργασίας είναι ιερό και αποτελεί εμβληματική θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως ΟΛΩΝ των εργαζομένων, όσοι το τιμούν, και όχι κάποιων ειδικά.

Ο συντελεστής βαρύτητας στη στάθμιση του δικαιώματος στην εργασία δεν είναι μεγαλύτερος για τους εργαζόμενους της Αυγής και του Κόκκινου από των υπόλοιπων εργαζομένων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε τα μέσα να υπηρετούν το σκοπό του κόμματος και όχι το κόμμα να υπηρετεί τα μέσα.

Τα μαθηματικά είναι απλά: περίπου 4 εκ. ευρώ η κρατική επιδότηση και 3,5 εκ. ευρώ το κόστος των μέσων. Πρέπει να γίνουν δραστικές αλλαγές;

Πρέπει. Οπότε ας εργαστούμε στο να βρούμε τις απαραίτητες λύσεις που θα αναδείξουν τον ΣΥΡΙΖΑ εκεί που του αξίζει, όχι προς όφελος του κόμματος μόνο αλλά προς όφελος της κοινωνίας που αναστενάζει.

Αυτός ήταν, είναι και θα παραμείνει ο σκοπός μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ