Διασυρμός Κασσελακη έξω απο τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: Τον περίμεναν οι εργαζόμενοι στην Αυγή για να διαμαρτυρηθούν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην εφημερίδα «Η Αυγή», βρέθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί (04/07) έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συζήτηση με τους εργαζόμενους που βρίσκονταν έξω από το κτίριο της Κουμουνδούρου, πριν μπει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους είπε «Mea culpa για τον τόπο και τον τρόπο που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της Αυγής καθώς του επισημάνθηκε πως δεν υπήρξε διαβούλευση με τους εργαζόμενους, δεσμεύτηκε για συνάντηση μαζί τους αργότερα σήμερα το μεσημέρι και αύριο στα γραφεία της Αυγής».

«Σου ζητήσαμε να έρθεις να μας βρεις από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκες. Έχεις έρθει στην Αυγή και στο Κόκκινο μόνο για συνέντευξη. Πήρες μία απόφαση για κλείσιμο του καθημερινού από την Αμερική. Δεν έχεις έρθει να ακούσεις τους εργαζόμενους, να τους συναντήσεις και να ακούσεις τα προβλήματα της εφημερίδας. Μέχρι και σήμερα που μιλάμε δεν έχει έρθει ένας από εσάς να μας εξηγήσει την απόφαση για κλείσιμο. Είμαστε πάρα πολύ δυσαρεστημένοι. Είναι το πρώτο μήνυμα που έλαβες όταν εκλέχτηκες. Έχουμε Ιούλιο του 2024 και δεν έχεις έρθει να βρεθείς μαζί μας. Δεν έχουμε μιλήσει για τα προβλήματα ποτέ. Σε έχουμε καλέσει», με τον Κασσελάκη να απαντά πως «δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου της Αυγής».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως του είχε δοθεί άλλη εικόνα για το οικονομικό όφελος που θα προκύψει από το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας καθώς και για τα χρήματα που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ φέτος από την κρατική επιχορήγηση. Βασικό ζήτημα της όλης συζήτησης ήταν η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.

  1. Τι διασυρμός? Τι ειναι οι υπάλληλοι της Αυγής Δημοσιοι υπαλληλοι μονιμοι? Αφου τα οικονομικά δε βγαίνουν? Απο την τσέπη του θα τα βάλει ο Κασσελάκης? Μια χαρα τους τα είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ