Η αναπαυτική καρέκλα του δημάρχου Χάρη Δούκα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Χάρης Δούκας σε μια προσπάθεια να μετατρέψει την αδράνεια σε παραγωγικότητα, συνεχίζει να προωθεί ως δικά του, τα έργα του που είχαν δρομολογηθεί και παραδοθεί από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η αρχή έγινε τον Φεβρουάριο με τα νέα φωτιστικά led σε σημεία όπως η πλατεία Αμερικής. Στην πραγματικότητα, η τοποθέτηση των νέων φωτιστικών led σε όλη την Αθήνα ξεκίνησε από τον Νοέμβριο του 2022.

Τον Μάρτιο παρουσιάστηκαν ως νέες οι αναπλάσεις πεζοδρομίων, όπως αυτή στην οδό Σοφοκλέους, ενώ σειρά είχαν, πριν λίγες μέρες, οι υπόγειοι κάδοι σκουπιδιών σε 30 σημεία της Αθήνας, οι οποίοι τοποθετήθηκαν όλοι μέσα στο 2023.

Ενδεικτικό το σημείο στην συμβολή των οδών Αιόλου και Κολοκοτρώνη, το οποίο ο κ. Δούκας επέλεξε για να γυρίσει το βίντεο, ενώ οι κάδοι έχουν τοποθετηθεί εκεί τον Οκτώβριο!

Σήμερα, διαβάζουμε για την παιδική χαρά στο πάρκο Ραγκαβά στην Πλάκα. Αρκεί κανείς να ανατρέξει στο site του δήμου Αθηναίων ή στις αναρτήσεις του κ. Μπακογιάννη και να ενημερωθεί για την ίδια παιδική χαρά στις 19 Δεκεμβρίου 2023!
Όταν τα βρίσκεις έτοιμα, σίγουρα δεν κουράζεσαι. Μάλλον αυτό θα εννοούσε ο κ. Δούκας όταν έλεγε πως η καρέκλα του δημάρχου είναι «αναπαυτική».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ