Κως: Χειροκροτούν τους ήρωες πυροσβεστες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στιγμές που θα θυμούνται για πάντα έζησαν πυροσβέστες οι οποίοι βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Κω προκειμένου να συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στην Καρδάμαινα.

Σε βίντεο που «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων φαίνεται πως όταν κάτοικοι του νησιού αντιλαμβάνονται την παρουσία των δασοκομάντος ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Η ανάρτηση:

«Στελέχη της 1ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων αφού έχουν δώσει άλλη μια μάχη, αυτή τη φορά στα Καρδαμαινα της Κω, δέχονται τα χειροκροτήματα και τα ευχαριστώ από τουρίστες και ντόπιους.

Κανένας Πυροσβέστης δεν επιζητεί την αναγνώριση και την επιβράβευση, όταν αυτή όμως έρχεται αυθόρμητα από τον κόσμο, κάνει τον κάθε έναν από εμάς να ξεχνάει τις δυσκολίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος και να συνεχίζει με το ίδιο σθένος για το υπόλοιπο του καλοκαιριού δίπλα σε όποιον χρειαστεί.

Για όσο χρειαστεί… ⚒️🇬🇷

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες σε κάθε γωνιά της πατρίδας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους

Δείτε το βίντεο:

  1. A ς ελπίσουμε τουλάχιστον οι… Ήρωες να μην κοιμηθούν στο πάτωμα της καφετέριας στο πλοίο που θα τους μεταφέρει όπως οι περαστικοί ήρωες.
    Αν μη τι άλλο μια καμπίνα τους αξίζει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ