Κόλαφος ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος για τον Αυγενάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει:

Είσαι ένας υπερφίαλος χέστης που δικαιούται να εκπροσωπεί μόνο τον άθλιο εαυτό του. Είσαι ένας άνανδρος πολιτικάντης που πήραν τα μυαλά του αέρα κι έφθασε στα σύννεφα χωρις να γνωρίζει ότι πάσχει απο υψοφοβία. Είσαι ένας γενάκης της Δύσης και όχι της Αυγής.

  1. Αφού το λέει καθαρά ο “ανθρωπος” “ανήκω στην νέα δημοκρατία και θα συνεχίζω να στηριζω με όλες μου τις δυνάμεις την παραταξη κσι την κυβερνηση μας “. Μεθερμηνευομενο : Ανηκω στην εγκληματική οργανωση που πήρε την κυβερηση με τον Μητσοτάκη και τα διευθαρμενα μεσα διαστρευλωσης και θα την στηρίζω όσα εγκληματα και να κάνω φανερά και να την ξεμπροστιαζω, λογω βεβαιωμενης ηλιθιοτητας και αλητείας. Με αυτογνωσία το σκουλικι.

  2. Μεθερμηνευομενηο. Είσαι πολύ μαλάκας με τα συμπεράσματα που βγάζει ο νοσηρός σου εγκέφαλος. Λες και την διακυβέρνηση της χώρας δεν την έδωσε στην Νέα Δημοκρατία ο λαός,

    • Ποιος λαός ;τα κρατικοδίαιτα κομματοσκυλα θες να πεις.Ειστε ανίκανοι να τη βγάλετε μόνοι σας .Φορτωμένοι μια ζωή στο κράτος ?Και ευτυχώς το 6ημερο θα πιάσει εσάς πρώτα ! Να τους χαίρεστε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ