Βουλγαρία: Ανοίγει εργοστάσιο στρατιωτικών θωρακισμένων οχημάτων και εξοπλισμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παγκόσμιος κατασκευαστής τεθωρακισμένων αυτοκινήτων International Armored Group (IAG), που ανήκει στον Βούλγαρο επιχειρηματία Αντόν Στέφοφ, θα ανοίξει το νεότερο εργοστάσιό του στη Βουλγαρία την 1η Οκτωβρίου 2024, γράφουν τα βουλγαρικά media.

Θα παράγει βουλγαρικό αμυντικό εξοπλισμό σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ με Βούλγαρους ειδικούς.

Η παραγωγική βάση βρίσκεται σε έκταση 150 στρεμμάτων στη βιομηχανική ζώνη του Μπουργκάς.

Εκτελεστής του έργου, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται τον Σεπτέμβριο του 2023, είναι η Glavbolgarstroy – Plovdiv.

Το 2023, η IAG πιστοποιήθηκε ως επενδυτής κατηγορίας Α και η κρατική και δημοτική διοίκηση της πόλης του Μπουργκάς δεσμεύτηκε για την κατασκευή τεχνικής και υποδομής εφοδιασμού.

Η νεότερη βάση παραγωγής της IAG θα παράγει διάφορους τύπους τεθωρακισμένων οχημάτων για τις παγκόσμιες αγορές, καθώς και drones για ομάδες διάσωσης, αναγνώρισης και έκτακτης ανάγκης σε συνεργασία με τους Βούλγαρους εταίρους της IAG.

Στρατιωτικοί γερανοί εκκένωσης και ελαφρά περιπολικά θα είναι επίσης σε σειρά παραγωγής, όπως και σε άλλα εργοστάσια της IAG σε όλο τον κόσμο.

%CE%91%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9 %CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF %CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD %CE%B8%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD %CE%BF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD %CE%BA%CE%B1%CE%B9 %CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D

Η ανάπτυξη τροχοφόρων και τροχοφόρων ρομπότ βρίσκεται στο έργο και στη διαδικασία υπολογισμών μηχανικής – θωρακισμένες πλατφόρμες που φέρουν ελαφρά συστήματα πυροβολικού.

Το μαχητικό όχημα πεζικού Rila 8×8 ξεχωρίζει στο χαρτοφυλάκιο του πρώτου βουλγαρικού εργοστασίου του Αντόν Στέφοφ. Η IAG επέδειξε την τέταρτη γενιά της στο «Central Artillery Range – MO», όπου πέρασε επιτυχώς τις δοκιμές του ΝΑΤΟ – STANAG 4569 με επίπεδο προστασίας από έκρηξη 5a.

«Σε μια εποχή που ο αμυντικός εξοπλισμός υψηλής ποιότητας γίνεται «πρωταρχική αναγκαιότητα» για την ασφάλεια των χωρών και των ανθρώπων, στη Βουλγαρία θα παράγουμε προϊόντα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα του ΝΑΤΟ – για ολόκληρο τον κόσμο.

Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την επένδυση και τις ευκαιρίες που ανοίγει όχι μόνο για την IAG ως εταιρεία, αλλά και για τη χώρα ως εξαγωγέα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της IAG, Δρ. Άντον Στέφοφ.

Η αρχική επένδυση της IAG αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια BGN. Περίπου 50 νέοι Βούλγαροι ειδικοί θα ξεκινήσουν τη μελλοντική παραγωγή και κατά τη διάρκεια των εργασιών αναμένεται να γίνουν τουλάχιστον 300. Η IAG είναι ένας από τους πιο προηγμένους τεχνολογικά κατασκευαστές πλήρως προστατευμένων τεθωρακισμένων οχημάτων στον κόσμο, με περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους πέντε ηπείρους.

Σήμερα, η IAG διαθέτει εργοστάσια στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Τουρκία.

Η IAG παρέχει τεθωρακισμένα οχήματα για κρατικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών, του ΝΑΤΟ, της Μπούντεσβερ και άλλων. Το IAG επιλέχθηκε επίσης από το Space X με το θωρακισμένο όχημα Sentinel ARV για να συνοδεύσει τους αστροναύτες στις εξέδρες εκτόξευσης.

The Hellenic Information Team

  1. Μια επιχείρηση που έχει να κερδίσει από λάφυρα πολέμου όχι αυτά τα χρήσιμα, αυτά τα μη χρήσιμα τα κατεστραμμένα.
    Επιλογή τοποθεσίας Μπουργκάς Βουλγαρία.
    Το έχουμε ακούσει ποτέ ξανά το Μπουργκάς με αρνητικές συνέπειες.
    Η Βουλγαρία σε ανάπτυξη υπό αυτές τις συνθήκες.
    Η παραγωγή βουλγαρικός αμυντικός εξοπλισμός σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ με Βούλγαρους ειδικούς.
    Τα υλικά ποιας προέλευσης παρακαλώ και πως θα διοχετεύονται στη Βουλγαρία.
    Όλα τα τετελεσμένα αποβλέπουν σε απώτερους σκοπούς.
    Τίποτα δεν πάει χαμένο, τίποτα δεν γίνεται χωρίς πρόβλεψη στο απώτερο μέλλον.
    IAG διαθέτει εργοστάσια στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Τουρκία.
    Στην Ελλάδα διαθέτουμε σταθερή θέση εταίρου με κύρος και τυφλή υποταγή.
    Αυτά να προβάλλονται παρακαλώ στα κανάλια με έντονο τόνο, με τρόπο προβολής που κτυπάει
    στον εγκέφαλο, ποτέ δεν ξέρεις, υπάρχει και αύριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ