Ηχηρή απάντηση της Μαριας Καρυστιανου σε Αδωνι Γεωργιαδη για όσα ειπε στη βουλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευθεία επίθεση προς τον Άδωνι Γεωργιάδη έκανε η Μαρία Καρυστιανού, μετά τη χθεσινή διαμάχη που είχε ο υπουργός υγείας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της βουλής.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν η αρχηγός της Πλεύσης Ελευθερίας διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση της βουλής να τοποθετήσει τον Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή να την εκπροσωπήσει σε τιμητική εκδήλωση για τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση των Σερρών

Για αυτόν τον λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε«Δεν είναι δυνατόν ένα πρόσωπο το οποίο ελέγχεται από την Δικαιοσύνη, έχουν διαβιβαστεί μηνύσεις και δικογραφίες για τις ποινικές ευθύνες που έχει για το έγκλημα των Τεμπών και έπρεπε να είναι υπόδικο, να έχει χρησθεί εκπρόσωπος της Βουλής».

Με τον Άδωνι Γεωργιάδη να της απαντάει: «Οταν βλέπετε εμένα στηνν αίθουσα να είστε μαζεμένη. Δε σας φοβάμαι. Κοιμάστε και ξυπνάτε και φαντασιώνεστε πως είστε Ροβεσπιέρος. Αν ζούσε την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, θα έστελνε τον κόσμο στην γκιλοτίνα», ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι σωστά η βουλή έστειλε τον Καραμανλή στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Τα παραπάνω ήταν αρκετά για να εξοργίσουν την Μαρία Καρυστιανού, η οποία μέσω facebook ανέφερε: « Adonis Georgiadis παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς . Βέβηλα ψέμματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε.

Και για ακόμα μια φορά, φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες , κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο. Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η «ευαισθησία » σας;

Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον οχι.».

  1. ΚΥΡΙΑ Καρυστιανου μαζί σας ως τό τέλος . Και αυτός ο γελειος λαδεμπορας , ένα από τά σπάνια είδη υπανθρώπων που η εγκληματική οργάνωση τον έχει αντιπρόεδρο., θά έλθει ή ώρα πού θα πληρώσει και θα τον δούμε όλοι με ριγέ κουστούμι. Είναι ΜΈΓΙΣΤΗ ΤΙΜΉ για εσάς και τούς χαρούμενους συγγενείς , νά σάς βρίζει ένα τέτοιο άνθρωποειδες. Μαζί σας απέναντι σέ όλα τά λαμόγια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ