Αδωνις Γεωργιαδης: Εφυγε τρεχοντας απο το Πολεμικο Μουσείο μόλις εμαθε πως ο Μητσοτακης παει στο Λαϊκο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξινή του βγήκε του Άδωνι Γεωργιάδη η απόφασή του να παρακολουθήσει στο Πολεμικό Μουσείο τις ομιλίες των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά που εξαπέλυσαν επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις επιλογές του.

Ο υπουργός Υγείας αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας από το Πολεμικό Μουσείο μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Λαϊκό νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Την πληροφορία ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έφυγε τρέχοντας μετέδωσε ο πολιτικός συντάκτης του ΣΚΑΪ.

Τώρα το εάν πρόλαβε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Λαϊκό δεν είναι απολύτως βέβαιο καθώς οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν εντοπίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη.

  1. Σύνηθες φαινόμενο των πολιτικάντιδων να γλύφουν εκεί που έφτυναν . Είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα (Ουίνστον Τσόρτσιλ)

  2. ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΕΚΜΙΔΕΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΛΙΦΟ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΟΤΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ….ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!

  3. Εμείς φταίμε που ψηφίζουμε τέτοιους πολιτικούς. Αντί να εκπροσωπούν τα συμφέροντα του πολίτη ( που τους ψήφισε ακριβώς για αυτό ), συμπεριφέρονται αλαζονικό και αυταρχικά για να γίνουν αρεστοί στον πρωθυπουργό.
    Ο σωστός ηγέτης ξεχωρίζει αν σκέφτεται το καλό των πολιτών (και όχι της πλουτοκρατίας) και επιλέγει σωστούς συνεργάτες. Διαφορετικά η υστεροφημία τους θα είναι για φτύσιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ