Ενώ η χώρα καιγόταν: Ένα δροσερό σαββατοκύριακο απόλαυσε ο πρωθυπουργός στο Πάπιγκο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα δροσερό σαββατοκύριακο απόλαυσε ο πρωθυπουργός στο Πάπιγκο όπου έχει κάνει τις τελευταίες επενδύσεις του, την ίδια στιγμή που όλη η χώρα βρισκόταν στο «κόκκινο» λόγω των επικίνδυνων πυρκαγιών που έκαιγαν σε πολλά μέρη, μεταξύ των οποίων και στην Αττική.

Μάλιστα, για την πρωθυπουργική βόλτα επιστρατεύτηκε, ως συνήθως, το κυβερνητικό αεροσκάφος έτσι ώστε τα έξοδα της μετάβασης να μη χρεωθούν στο πρωθυπουργικό ζεύγος, αλλά στο συνηθισμένο υποζύγιο, δηλαδή τον ελληνικό λαό.

Όπως προκύπτει από το στίγμα του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων στις 28/6 απευθείας από τις Βρυξέλλες, όπου βρισκόταν για τη σύνοδο Κορυφής όπου αποφασίστηκαν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τη θέση ύπατου εκπροσώπου της Ε.Ε. για την Εξωτερική Πολιτική.

Το αεροσκάφος επέστρεψε στη βάση του στην Ελευσίνα την ίδια ημέρα το απόγευμα, ενώ χθες Κυριακή 30/6 επέστρεψε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων προκειμένου να παραλάβει τον -ξεκούραστο πια- πρωθυπουργό και να τον φέρει πίσω στην Αθήνα.

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 2024 07 01 103533

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 2024 07 01 104028

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αποκαλύψει το Documento τον περασμένο Απρίλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στην αγορά δύο όμορων οικοπέδων στο Ζαγόρι.

Το Documento έχει επίσης φέρει στην επιφάνεια την αλόγιστη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις προσωπικές του αποδράσεις, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του τριημέρου που διοργάνωσε στην Αίγυπτο, με αφορμή επίσημη επίσκεψή του.

documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ