Προσπαθησε να πνίξει την πρώην σύντροφο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαστάσεις επιδημίας έχει λάβει πλέον το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας, με ανυπεράσπιστες γυναίκες να βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των κακοποιητικών συζύγων τους. Αυτή τη φορά καταγράφηκαν δύο ανατριχιαστικά περιστατικά σε Αγία Βαρβάρα και Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία 26χρονη κοπέλα ένιωσε το αίμα της να «παγώνει» όταν την ώρα που κοιμόταν με το ανήλικο παιδί της, στο σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα, δέχθηκε άγρια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της ο οποίος στο τέλος δεν δίστασε ακόμη και να προσπαθήσει να την πνίξει!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, όταν ο 33χρονος άνδρας από την Αλβανία «μπούκαρε» στο σπίτι της πρώην συντρόφου του σπάζοντας την πόρτα με κλοτσιά και, κρατώντας ένα σχοινί, κατευθύνθηκε προς το μέρος της και το πέρασε στον λαιμό της με θηλιά. Στη συνέχεια ο 33χρονος τράβηξε με δύναμη το σχοινί επιχειρώντας να την στραγγαλίσει και τότε η κοπέλα, που κρατούσε αγκαλιά το ανήλικο παιδί τους, αντέδρασε και έβγαλε το σχοινί από τον λαιμό της φωνάζοντας παράλληλα βοήθεια. Ευτυχώς, στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν οι γονείς της, που άκουσαν τις φωνές της κι έσπευσαν στο σημείο. Τότε ο δράστης άφησε το σχοινί, την γρονθοκόπησε και την δάγκωσε στο δεξί μπράτσο, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και, μετά από αναζητήσεις, ο 33χρονος «νταής» εντοπίστηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου και συνελήφθη.

Ακόμη ένα επεισόδιο στα Πατήσια

Την ίδια ώρα, χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικοί και σε έναν 33χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας πέρασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ στα Πατήσια.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας κατηγορείται ότι στις αρχές Ιουνίου, μπήκε βιαίως στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, η οποία βρισκόταν εκεί με το ανήλικο παιδί της, σπάζοντας την πόρτα, και προσπάθησε να την στραγγαλίσει με τη χρήση σχοινιού και θηλιάς που είχε κατασκευάσει. Ο «θερμόαιμος» άνδρας οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές και Ανακριτικές Αρχές με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ