Βρέθηκε νεκρός στην παραλια Λουτσα της Πρεβεζας ο πρώην δήμαρχος Πάργας, Θανάσης Λιόλιος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ προκάλεσε στο Καναλάκι αλλά και γενικότερα στην κοινωνία του Δήμου Πάργας αλλά και της Πρέβεζας η είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Πάργας Θανάση Λίολιου. Ο 61χρονος πρώην δήμαρχος, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής, εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας σε βραχώδη ακτή της περιοχής.

Ο πρώην Δήμαρχος είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα, μια δραστηριότητα που αγαπούσε ιδιαίτερα, αλλά όταν άργησε οι συγγενείς του ανησύχησαν και ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές. Από νωρίς το πρωί, ομάδες του Λιμενικού και της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν για την αναζήτησή του. Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κοντά στις πρώην κατασκηνώσεις στην περιοχή της Λούτσας, και μέσα σε αυτό βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, τόσο από στεριά όσο και από θάλασσα, με τη βοήθεια σκάφους του Λιμενικού και δυτών. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προκύψουν από τη νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει.

Ο Αθανάσιος Λιόλιος, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, ήταν ο πρώτος δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Πάργας. Είχε εκλεγεί το 2010 και είχε παραμείνει στο αξίωμα ως το 2014. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην τοπική κοινωνία της Πάργας αλλά και της Πρέβεζας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ