Ατυχημα στο Ράλλυ Φθιώτιδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λαχτάρησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο Ράλλυ Φθιώτιδας καθώς σημειώθηκε σοβαρό ατύχημα όταν αγωνιστικό αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου σε δύσβατο σημείο.

Στο σημείο έσπευσε η 7η ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβει καθώς απεγκλωβίστηκαν από την ασφάλεια των αγώνων.

Σύμφωνα με το LamiaReport, όλα συνέβησαν λίγο πριν τον τερματισμό της ειδικής του Μπράλου – Παύλιανης στο 25ο χλμ, όταν το ασπρόμαυρο Citroen C3 Rally2, των Νίκου Ζάχου – Ηλία Παναγιωτούνη (Νο3), βγήκε εκτός δρόμου σε δύσβατο σημείο και συγκεκριμένα μεταξύ των χωριών Οίτης και Παύλιανης.

rally3

Το ελληνικό δίδυμο είχε εκκινήσει από τη 2η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας ως στόχο την πρωτιά, μετά την εκπληκτική εμφάνιση του την προηγούμενη στην ειδική της Μοσχοκαρυάς.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τους επιβαίνοντες του αγωνιστικού οχήματος στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ο Έλληνας οδηγός στη μέση ενώ ο συνοδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε προληπτικά.

rally2

Ο αγώνας διεκόπη μέχρι γίνουν όλες οι ενέργειες απεγκλωβισμού και μεταφοράς του πληρώματος.

*πηγή φωτό: lamiareport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ