Ο «Δούκας» των Αθηνών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δήμαρχος Αθηναίων Δούκας, που αντί να επιβλέπει στην -αντιμετώπιση των τόσο πολλών προβλημάτων στις συνοικίες, κυρίως, του Δήμου όπως θα έπραττε ο κάθε τοπικιστής άρχων, ασχολείται μόνο με το ΠΑΣΟΚ και την κατάκτηση της Προεδρίας του κινήματος αυτού χωρίς ποσώς να δείχνει κάποιο, μικρό έστω, ενδιαφέρον για τον θώκο που κατέχει, πλην της είσπραξης της προσωπικής του αποζημίωσης, και για τίποτε άλλο, επικουρούμενος προς τούτο και από υψηλόβαθμα στελέχη ΠΑΣΟΚ που κομπάζουν «αγώνα» για τα προβλήματα της, πλην Αθηνών, χώρας, λες και στη Πρωτεύουσα είναι όλα αντιμετωπισμένα από την απελθούσα διαχείριση, αυτήν που οι Αθηναίοι καταδίκασαν με «εξοστρακισμό» και τον εξέλεξαν για να λύσει τα προβλήματα του κόμματος που τον στήριξε, πληρωμένος γι αυτό από τους Αθηναίους.

Ίσως αν τελικά και μετά από κάτι μήνες, και εφόσον αποτύχει στην νέα του φιλοδοξία, επανέλθει να αρχίσει και η ενημέρωση για διόρθωση της Αθήνας που βράζει από πάσης μορφής «ακαθαρσίες» ολόγυρα. Βεβαίως και αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Όμως όλοι οι προηγούμενοι φιλόδοξοι το έπραξαν αφού πρώτα εξάντλησαν τον χρόνο τους με κάποιο έργο (και όχι μηδενικό όπως ο σημερινός) στην δημαρχία που κρίθηκε από τους δημότες. Όμως αυτό το «τσά» και γεια σας δεν έχει ξαναπαιχτεί, και η «κατρακύλα» καλά κρατεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ