Προσκύνησε τον Κοτς και ο Τσίπρας, που εξελίσσεται σε νεο Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που η Άγκυρα αμφισβητεί ευθέως και σε καθημερινή βάση τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας χαριεντίζεται με Τούρκους πολιτικούς και ολιγάρχες. Την Παρασκευή συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, και επαίρετο: «Έχω δουλέψει ιδιαίτερα για την ελληνοτουρκική φιλία».

Το Σάββατο μίλησε στην τελετή αποφοίτησης του Koc University, το ιδιωτικό Πανεπιστήμιο του Ραχμί Κοτς, του ορκισμένου εχθρού της χώρας μας και αποκαλούμενου «μεγιστάνα με τα αιματοβαμμένα χέρια»!

tsipras 7

Ο Τσίπρας μάς προέκυψε νέος… Μητσοτάκης δοθείσης της εξαιρετικά στενής σχέσης που συνδέει τον πρωθυπουργό μας με τον Τούρκο μεγιστάνα.

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού με την χαρακτηριστική μπέρτα που φορούν οι ακαδημαϊκοί

Ο Τσἰπρας έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και άφησε πίσω του συντρίμμια. Εσχάτως, ευαγγελίζεται την νέα Κεντροαριστερά και διατυπώνει το όραμά του για το μέλλον.

Στην Κουμουνδούρου πνέουν μένεα για την συμπεριφορά του και ο Κασσελάκης τού πετάει το γάντι για την ηγεσία του κόμματος. Και ο Αλέξης κρύβεται πίσω από τις λέξεις… τις ελληνικές. Στα τούρκικα καλά τα πάει.

Όπως είπε στην ομιλία του, ένας νεαρός Τούρκος τον πλησίασε και τον ξάφνιασε λέγοντάς του να μην τα παρατήσει. Του είπε πως οι Τούρκοι έχουν ένα ρητό: Boyun eğme. – Κράτα το κεφάλι σου ψηλά. Και αυτό είναι κάτι που θα το θυμάται πάντα.

  1. Εάν πράγματι αυτό τόνισε ………..και σε αυτή την περίοδο σχετικής ηρεμίας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να παραπέμψουμε την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης μας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης……… δεν τρομάζει απλά, μας οδηγεί σε επόμενη καταστροφική καταιγίδα με απρόβλεπτες επιπτώσεις.
    Ας τολμήσει πρώτα να κάνει δημοψήφισμα ώστε να του δώσει ο Ελληνικός λαός αυτή την βεβαιότητα περί Χάγης.
    Η θέλουν να του πάρουν το κεφάλι και να τον εξαφανίσουν, η τον έχουν εντάξει στους δεδομένους οπότε η συνέχεια του ως επόμενος για τα άκρως χειρότερα.
    Ουδέποτε θα χωρέσει το φτωχό μου το κεφάλι αυτή την μικροπρέπεια αυτές τις άκρως κρίσιμες ώρες.
    Παραδώσαμε την χώρα αμαχητί, ως αντάλλαγμα τι? καρέκλες και προβολή.
    Το είχε μεγάλη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή να βρεθεί στην Πόλη και να διαβάσουμε αυτά τα έξω λογικής και πραγματικής απόψεως θέσεις για την χώρα μας.
    Μα εδώ μέσα σε αυτό τον τόπο δεν έχει απομείνει τίποτα από πατριωτισμό?
    Και ως γονιός πως αντιλαμβάνεται το μέλλον των παιδιών του μέσα στη χώρα τους?
    Τόσο πολύ έχουμε διαβρωθεί που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε αυτά που μας ξημερώνουν στο αύριο?
    Τόσο υποτελής σε υποσχέσεις και παραχωρήσεις χωρίς ίχνος σοβαρότητας και ευθύνης.
    Με αυτής της μορφής ομιλίες κρατάμε το κεφάλι ψηλά?
    Δεν πήρε το μάθημά του από την συνθήκη των Πρεσπών.
    Τον έχουν έτοιμο-πρόθυμο για το επόμενο ξεπούλημα – υφαλοκρηπίδα -Αιγαίο?
    Κατώτερο των περιστάσεων όλο αυτό που ξέσπασε σήμερα 29 Ιουνίου 2024 και που? μέσα στην Πόλη παρακαλώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ